Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Demollka ja jajniki mam wielkości pilek, a brzuch jak w piatym- szostym miesiacu ciazy, co bardzo widac bo jestem szczupła. Niestety efekt uboczny terapii. Tylko odpowiadam jak ktos pyta ktory miesiac- 6 tydzien :-)
Solla już widzę ich miny hehhe ale rozumiem że byłaś przestymulowana a teraz wszystko idzie w dobrym kierunku jakieś leki i wszystko się ustabilizuje? Ja mam to szczęście że nie musiałam byc stymulowana na naturalnym miałam jednak 6 iui to na łeb już dostawaliśmy
Madziolina uważaj od zachodu idą deszczowe chmury kto wie czy do Wa-wy nie dojdą hehhe kurcze i nawet grzmi!
Tak demollka jest juz lepiej. Ogolnie jest to bolesne, ale ataki bolu zdarzaja sie coraz rzadziej. Nie zagraża to ciazy wiec wszystko ok.Biore zastrzyki Clexane I czopki-ale to akurat norma.
Demollka tez mialam taki etap, ze wszystkiego mialam dosyc, ale sie udalo :-)
Dziewczyny jak któraś ma czas i chęci do tworzenia tabelek, zestawień itd, to może niech stworzy tabelkę z naszą listą? Wiecie, nick, termin porodu,później płeć.....Przydałby się taki wątek. Jak myślicie?
Madziolina sama śmiało załóż wątek :-) Nie spiesz się aż tak, mamy czas ;-) Rób sobie spokojnie i zakładaj nowy temat. Każdy może :-) Jak zostaną wybrani moderatorzy, to najwyżej uporządkują wszystko, jeśli narobimy bałaganu
Także kochane, jak coś to do Madzioliny na priv terminy porodu póki co. Ok Madziolina? Żebyś nie musiała tutaj szukać. Chyba,że wolisz inaczej to pisz od razu :-)