Hej dziewczyny
Dziękuję za miłe przywitanie. Mam nadzieję,że bez przygód wszystkie dotrwamy do końca i stworzymy fajne miejsce
Solla chyba pierwszy raz spotykam kogoś, kto podziela moja zdanie co do opieki w ciąży tutaj

Zresztą ja ogólnie jestem zadowolona z NHSu. Mam możliwość prowadzić tę ciążę u najlepszego gina prywatnie, ale mąż mówi,że nie powinnam zakładać od razu najgorszego. Zobaczę po pierwszej wizycie co mi lekarze zaproponują ;-)
Bozienka oczywiście,że jest taka opcja. Jak się uprzesz, to i po 3 ccc urodzisz naturalnie. Ostatnio czytałam o babce, co po 4 cc tak rodziła. Kwestia jest tylko taka, czy wskazania u Ciebie były względne, czy bezwzględne. U mnie bezwzględne, więc szans na sn nigdy nie miałam
Zuzanka pierwsze dziecko X.2008, drugie V.2010, trzecie I.2013 i czwarte IX.2014. Jak widzisz odstępy między cc mam krótkie. Zwłaszcza teraz, od ostatniego, ale mój lekarz mi przedstawił najnowsze wytyczne i wcale nie trzeba czekać nawet roku. Ryzyko każdej kolejnej cesarki jest takie samo jak drugiej. No znikomo większe ;-)
Aschlee witaj ;-) Jak miło widzieć znajome Awatarki
Milenia niestety....czasem życie jest okrutne, ale najważniejsze,to się nie poddawać
Madziolina trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści :-) &&&&&&&&&&&&&&&&
Margarita nie czytaj za dużo ;-) Ja jak naczytałam się,to uznałam że mam wszystkie choroby świata i w ciążę znowu nie zajdę

Myślimy pozytywnie
Demolka u mnie też leje, także słońcem nie poratuję ;-) Co do poczęcia.....dzieci to dar. Nie ważne jaką metodą poczęte
Kogo pominęłam, to przepraszam, ale jeszcze Was nie ogarniam

Za wizytujące trzymam kciuki bardzo mocno! Miłego dnia :-)