reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Widzę dziewczyny, że od rana tu buszujecie. Wstałam o 5 chociaż wzięłam urlop, bo tak się nie mogę doczekać wizyty. Te puste jajo to moja zmora, przez przypadek o tym przeczytałam i gdzieś tam krąży w podświadomości, ale trzeba być dobrej myśli :)

reklama
Witam się i ja. Dajcie trochę słońca bo u mnie od rana lejeee.
Madziolina trzymam kciki, Dzisiaj zobaczysz pięknego szkraba z bijącym serduszkiem, więc postaraj sie nie martwić dla niego:-)
Solla widzę , ze my dwie takie niekonwencjonalne poczęcie mamy ja jestem po iui ale jak to mój mówi " nie ważne kto zrobił" ważne że nasze;-)
miłego dnia wszystkim

Demollka dokladnie :-)
Nie wiem dziewczyny, ale moze dlatego, ze juz swoje sie nastresowalam, jeszcze zanim okruszke zrobiliśmy, a moze dlatego, ze tutaj podejście do ciazy jest zupełnie inne, nie nakrecam sie. Czuje sie szczesliwa I jakoś wcale sie nie martwie.Oczywiscie wszystko moze sie wydarzyc, ale nie chce sie martwic na zapas

Noi to super podejscie! Ja jak dzis zobacze serducho, bo niestety nie mialam mozliwosci zobaczyc czegokolwiek, bo bylam w 4 tyg i jeszcze nic nie bylo, to bede spokojniejsza

Solla my zawsze mówimy że nasze dziecko pod każdym kontem jest najdroższe na świecie, łącznie z mnóstwem łez i kasy hihi Teraz tez mamy jakis taki spokój, pomimo torbielki na jajniku, że to jest nasz czas:)
Madziolina Margaritka czekamy na relacje!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :happy:

Dziękuję za miłe przywitanie. Mam nadzieję,że bez przygód wszystkie dotrwamy do końca i stworzymy fajne miejsce :tak:

Solla
chyba pierwszy raz spotykam kogoś, kto podziela moja zdanie co do opieki w ciąży tutaj :-p Zresztą ja ogólnie jestem zadowolona z NHSu. Mam możliwość prowadzić tę ciążę u najlepszego gina prywatnie, ale mąż mówi,że nie powinnam zakładać od razu najgorszego. Zobaczę po pierwszej wizycie co mi lekarze zaproponują ;-)

Bozienka
oczywiście,że jest taka opcja. Jak się uprzesz, to i po 3 ccc urodzisz naturalnie. Ostatnio czytałam o babce, co po 4 cc tak rodziła. Kwestia jest tylko taka, czy wskazania u Ciebie były względne, czy bezwzględne. U mnie bezwzględne, więc szans na sn nigdy nie miałam :nerd:

Zuzanka
pierwsze dziecko X.2008, drugie V.2010, trzecie I.2013 i czwarte IX.2014. Jak widzisz odstępy między cc mam krótkie. Zwłaszcza teraz, od ostatniego, ale mój lekarz mi przedstawił najnowsze wytyczne i wcale nie trzeba czekać nawet roku. Ryzyko każdej kolejnej cesarki jest takie samo jak drugiej. No znikomo większe ;-)

Aschlee witaj ;-) Jak miło widzieć znajome Awatarki :happy:

Milenia niestety....czasem życie jest okrutne, ale najważniejsze,to się nie poddawać :tak:

Madziolina
trzymam kciuki za wizytę i czekam na dobre wieści :-) &&&&&&&&&&&&&&&&

Margarita nie czytaj za dużo ;-) Ja jak naczytałam się,to uznałam że mam wszystkie choroby świata i w ciążę znowu nie zajdę :-p Myślimy pozytywnie :tak:

Demolka u mnie też leje, także słońcem nie poratuję ;-) Co do poczęcia.....dzieci to dar. Nie ważne jaką metodą poczęte :tak:

Kogo pominęłam, to przepraszam, ale jeszcze Was nie ogarniam :zawstydzona/y: Za wizytujące trzymam kciuki bardzo mocno! Miłego dnia :-)

Do góry