reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja jestem za nowym. Szybciej będzie można odnaleźć. Wydaje mi się,że nie ma co przeładowywać ogólnego, ale to nie moja decyzja, tylko nas wszystkich, więc niech każdy się wypowie :-)

Mozna zrobic nowy watek wlasnie z lista,foteczkami testow,fotek z USG itp wtedy to wszystko bedzie w jednym miejscu a tu bedzieny sobie gadac o wszystkim.Ale tez jezeli macie inne zdanie to ja sie dostosuje ;)

Ostatnia edycja:
Te zdjęcia tez rzeczywiście mogłyby być w jednym miejscu, bo cieżko tu w tekście je odnaleźć.

Właśnie zapisałam się na badania prenatalne - 20 lipiec. Koszt 340 zł razem z testami z krwi. Pójdę z torbami...

Wiecie teraz jest nas mało, ale z czasem dojdą dziewczyny i ciężko będzie odnajdywać info kiedy kto ma wizytę. Tak samo z tą listą. Jak zaczną pytać gdzie co i jak, to się narobi zamieszanie, ale wiadomo....każdy ma się czuć tu dobrze, więc pisać od razu jakie macie pomysły :happy:

reklama
Tak sobie myślę,że ja będę ciężki zawodnik....ta ostatnia ciąża tak bardzo zmieniła moje podejście, że sama chwilami mam siebie dość. Nasunęło mi się to na myśl odnośnie tych badań prenatalnych. Robiłam w każdej ciąży test Pappa poczwórny. Wyniki zawsze super. Prawdopodobieństwo urodzenia dziecka chorego znikome. Tymczasem mimo super wyniku ostatnio stało się jak się stało....nie wiem, ale te Pappa są bez sensu w tej chwili dla mnie. Nie wiem czy zrobię w tej ciąży. Ehh....jak będę bzdury pisać i zadawać beznadziejne pytanie,to kopnijcie mnie od razu. Chwilami mam wrażenie, że popadam w jakąś paranoję :szok:

Do góry