• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka siedzę z córcią u rodziców i babci do jutra, codziennie nadrabiam Was wieczorem i jak chce odpisać to zasypiam, ale mnie zmobilizowalas. Moja kuzynka w ciąży i tez na luty wiec musze na matkę chrzestna dać przyjaciółkę. U nas imiona Kajetan i Tymon tez fajne, a dziewczynka Paulinka lub Kaja. W poniedziałek laryngolog, bo nadal mnie staw szczekowy i ucho boli, chociaż już mniej. A carolajna po dupie powinnaś dostać :-P co z milenią? A jadzka nie na urlopie była?

Ati też mi się wydaje że Jadzka to nad morze pojechała ale mi tak szybko czas leci ze nie wiem ile to już czasu minęło :)

Milenia już kilka dni się nie odzywa. Kilka razy już ja wywolalysmy i nic. Mam nadzieję ze wszystko u niej dobrze

Hej dziewczyny. Ja się też melduję przed spaniem. Dziś miałam fatalny dzień, zero energii, dzieci wchodzące na głowę, spalony obiad i mega mdłości (oczywiście jak na mnie, bo część z Was pewnie ma gorzej), dobrze, że jutro sobota i T. jest w domu... Ale miło Was wieczorem poczytać :-) Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry