• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzwoniłam do tej położnej kilka razy, ale nie dobiera. Nagrałam jej wiadomość na poczcie. Coś czuję w kościach,że w końcu prędzej moja wróci z tego urlopu. Jeszcze dziś dzwonili z banku i muszę tam jakoś podskoczyć....no rozdwoić się to za mało :confused2:

Carolajna serio tak po prostu poszedł? Musi być jakiś powód. Kochana, uważaj na siebie. Nie powiem Ci,że masz się nie denerwować, ale chociaż spróbuj z nim wyjaśnić sytuację. Przytulam mocno :sorry:

Ati dziękuję :* Kochana, jeśli jest już wysypka, to okres zarażania mamy za sobą i w tej chwili oddanie gdzieś dzieci, czy moja izolacja nic nie pomoże. Muszę zrobić te badania i modlić się,żeby nic nie wyszło.

Ledwo przyszłam już idę....ehhh....

Magda nie wiem czy Cię to pocieszy ale mój syn dolapal polpasca nie wiadomo z kad i tez się obawiałam ze od niego złapie to świństwo ale zaraził córkę która miała ospę i brata który też miał polpasca i mnie to wszystko ominęło i mam ogromną nadzieję że Ciebie tez ominie .

Aaaaaaa dziewczyny z tego stresu dosłownie mi się ryczec chce :-( nie wiem co się zemna dzieje ani nic mi nie dolega ani nie boli a jednak stres jest wielki :-(

bozienka przez kolano i po dupie zaraz ;-) będzie dobrze - chociaz jak mi ginka robiła usg ostatnio to swoje serce słyszałam ale Ty juz widziałaś dzidzie żywą i czemu ma być żle?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry