• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Mi lekarz przepisał na zapalenie pęcherza furoxin, ale obawiam się ze przy moim nasileniu to mało zadziała- suplement a nie lek. Dodatkowo pije wodę z cytryna i sokiem z żurawiny..spróbuję to wypłukać z siebie. A może pamiętasz jak Ty sobie radziłas z zapaleniem pęcherza? Albo któras z Was ma jakiś bezpieczny sposób.
Ja tez kolejna wizytę mam za 6 tygodni..nie wiem czy to nie za rzadko?

reklama
Hej dziewczyny, dzisiaj rano teścik pokazał dwie piękne krechy :) będę więc po raz drugi mamą :) jak się okazuje w lutym. Wizyta w poniedziałek ale pewnie jeszcze nic nie będzie widać, bo dzisiaj dopiero minął tydzień po spodziewanej @ Przyjmiecie mnie do swego grona?:)

CccKkk - na początku chyba urosept, a potem brałam dwa razy jakiś antybiotyk. W drugiej ciąży co jakiś czas robilam sobie profilaktycznie kurację właśnie sokiem z żurawiny i jak tylko miałam drobne przeczucie to brałam urosept i jakoś udało się przejść całą ciążę bez zapaleń.
Gdybyś się obawiała, że nie przeszło, albo miała jakieś objawy to zawsze możesz pójść do rodzinnego - skierowanie na badanie moczu (ewentualnie na posiew) bez problemu Ci da, a w razie potrzeby może też dobrać antybiotyk.

Bylam, ciaza wg usg jest tydzien mlodsza, 5 tydz i 5 dzien, jest duze ladne cialko zolte, pecherzyk tez, widzial miejsce gdzie jego zdaniem tworzy sie zarodek. Serducha brak, kazal przyjsc za 2 tyg, mowi, ze ma slaby sprzet i ze na swoim moze zobaczylby wiecej. Ogolnie pow, ze ciaza jest i musimy poczekac i zebym sie wogole nie przejmowala. Ja dla swojego spokoju pojde w tym tyg do drugiej przychodni, gdzie w tamtej ciazy bylam na poczatku, bo maja dobry sprzet

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry