reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Jak zdecydujecie co i jak to mam nadzieje ze mnie nie pominiecie;)

Ja chwilowo was opuszczam bo przedemna 10 l borowek a już mi się nic nie chce bo zjadłam cała patelnie makaronu ze szpinakiem i jedyne co mi się chce to spać hehe;)

reklama
Ja to dopiero ograne jak wroce z pracy czyli kolo 21.30 mojego czasu. Mysle, ze dziewczyny ktore sie udzielaja mozna dac do zamknietej grupy a pozniej to bedzir wspolna decyzja.

Borowkowy jezior ;-)

Załączniki

• 1437676100198.jpg
    1437676100198.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 34
Ja też Aschlee nie mam fb :) Grupa to dobry pomysł, ale myślę, ze i tak przed wariatami się nie ucieknie. Nie wstydzę się swoich zdjęć, bo nie pokazuje więcej niż np na plaży, a to co piszę tego się też nie wstydzę, ale jesli ktoś dzięki temu będzie spokojniejszy to czemu nie.

Ja na październikówkach 2011 założyłam grupę na fb i bb padło niestety. Ja uważam aby zostać tu gdzie jesteśmy, ja nie podaje numeru pesel, adresu w postach, na fotkach mojej twarzy nie ma więc nie robi mi czy jakis troll to czyta bo już jeden tu był moim zdaniem na 100%. Grupa zamknięta powoduje,że ten też padnie. Mi osobiście nie będzie się chciało ogarniać grupy fb + ten ogólny + niektóre tematy na zamkniętym. Na bb istnieje możliwośc dodania przyjaciół i zawsze można sie prywatnie zapytać. Ja do tej pory mam kontakt z jedną ze starej grupy bb i jest dla mnie księgą wiedzy.

reklama
Do góry