• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Jak zdecydujecie co i jak to mam nadzieje ze mnie nie pominiecie;)

Ja chwilowo was opuszczam bo przedemna 10 l borowek a już mi się nic nie chce bo zjadłam cała patelnie makaronu ze szpinakiem i jedyne co mi się chce to spać hehe;)

reklama
Borowkowy jezior ;-)

Załączniki

• 1437676100198.jpg
    1437676100198.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 42
Ja też Aschlee nie mam fb :) Grupa to dobry pomysł, ale myślę, ze i tak przed wariatami się nie ucieknie. Nie wstydzę się swoich zdjęć, bo nie pokazuje więcej niż np na plaży, a to co piszę tego się też nie wstydzę, ale jesli ktoś dzięki temu będzie spokojniejszy to czemu nie.

Ja na październikówkach 2011 założyłam grupę na fb i bb padło niestety. Ja uważam aby zostać tu gdzie jesteśmy, ja nie podaje numeru pesel, adresu w postach, na fotkach mojej twarzy nie ma więc nie robi mi czy jakis troll to czyta bo już jeden tu był moim zdaniem na 100%. Grupa zamknięta powoduje,że ten też padnie. Mi osobiście nie będzie się chciało ogarniać grupy fb + ten ogólny + niektóre tematy na zamkniętym. Na bb istnieje możliwośc dodania przyjaciół i zawsze można sie prywatnie zapytać. Ja do tej pory mam kontakt z jedną ze starej grupy bb i jest dla mnie księgą wiedzy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry