reklama

Lutowe mamy 2016

Tez się obawiam ze przez ten cały stres coś się podzieje ;-(
Demolka dobrze ze wszystko się już uspokoiło łez odpoczywaj i zero stresu !!!!!!
Lecę dziewczynki na ślub dzisiaj raczej tu juz nie zagladne buziaki papa

reklama
Taka sobie ja ;-)

Załączniki

• 1434187082507.jpg
    1434187082507.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 101
Demollka no jak na razie czuje sie dobrze ale te przejscia tak poryly mi glowe ze mimo wszystko panicznie boje sie wizyty ze znow uslysze cos zlego...kazdy najmniejszy bol powoduje u mnie paralizujacy strach.Ale staram sie wierzyc ze tym razem bedzie dobrze.Dlugo szukalam dobrego lekarza znalazlam go w kraju obok i bardzo licze ze pomoze mi szczesliwie donosic ciaze i urodzic zdrowego Dzidziusia.

Dziekuje Ci kochana za cieple slowa :*

Witam dziewczyny.
Ja wczoraj robilam tescik i wyszla druga bardzo slaba krecha.Problem w tym ze od wczoraj troszke poplamiam i lekko pobolewa mnie brzuszek.Jutro powinna wystapic miesiaczka .Moze dlatego te plamiania.Jak myslicie ?

Witaj Lewusek gratulacje i zapraszamy, często się zdarza że w okolicy miesiączki można mieć plamienia ale może też to świadczyć o niskim progesteronem co jest bardzo niebezpieczne i zagraża utratą ciąży! Więc najlepiej udać się do gin, który może zalecić zbadanie progesteronu i przepisze luteine, możesz też sama zrobić badanie prywatie i iść już z wynikiem zawsze to szybciej:)

Witaj Lewusek i gratki oczywiscie.

Demollka ma racje dla spokoju lepiej to sprawdzic u gin i zrobic progesteron

A robila ktoras z Was badanie progesteronu kolo 8dc?

U mnie wlasnie mega burza sie zaczyna

reklama
To moja trzecia ciaza .Dwie poprzednie przebiegaly prawidlowo bez plamien.Niby plamienia nie sa obfite ale zawsze to jakis strach.Pozatym lekkie pobolewania w dole brzucha a nawet baardzo lekkie .Dziewczyny z moich wyliczen wynika ze to 4 tydzien i pare dni .Lekarz nie powonien miec raczej juz problemu ze stwierdzeniem ciazy ...juz sama nie wiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry