reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Aschlee a czemu miało by służyć badanie progesterony 8dc? ja robiłam ale ok 8 dni po owulacji żeby sprawdzić ile mój organizm go produkuje dla przyszłej fasolki. Jak u Ciebie jest burza a z tego co pamiętam Ty w Niemczech jesteś to za dzien niecały będzie u mnie na zachodzie Polski zawsze tak jest heh

reklama
Tez sie wlasnie zastanawian ale jezdze do bardzo dobrego lekarza do kraju obok i wlasnie w 8dc robil mi progesteron i inne hormony i stwierdzil ze byl za niski

Tak ja jeszcze pol roku w De ;) no chyba ze cos z praca nie wyjdzie to troche dluzej

Ostatnia edycja:
Może chodzi o jakość komórki?Ważne że Ciebie przebadał wzdłuż i wszerz i jesteś na dobrej drodze do drugiego szczęścia:)
Burza chyba szybciej od Ciebie przyszła bo już grzmi

Hej :-)

Ja właśnie wróciłam z zakupów i biorę się pomału za kolację. Cichutko tu dziś ;-)

Demolka super,że jest lepiej! Masz świetny progesteron. Ja 7dpo miałam 12,3. Za dwa tygodnie zrobię dla pewności, że jest ok :happy:

Bozienka śliczna z Ciebie babeczka :tak:

Aschlee ja też się panicznie boję. Boję się, jak tylko coś mnie zaswędzi, bo cholestaza, boję się zgagi, bo może znowu wątroba, boję się każdego kichnięcia i kaszlu. Nie wiem, jak dam radę :huh:

Lewusek
witaj i gratki oczywiście :-) Nigdy nie miałam plamień w ciąży, więc nic nie poradzę. Bladziocha miałam tydzień temu i dopiero mam 4 tydzień i chyba 2 dni, więc wydaje mi się,że u Ciebie deczko mniej. Wiesz kiedy miałaś owulację? :happy:

Testow na owulacje nie robilam . Ostatnia miesiaczke mialam 17 maja.Pierwsze cztery dni ledwo co potem dopiero mialam @ taki normalny.Teoretycznie owulacja powinna byc 31 maja ale ja bylo ciezko stwierdzic

Lewusku ponoć plamienia liczą się w stary cykl i tak by wychodziło, skoro bladzioch był wczoraj. Tzn rozumiem,że właściwy okres rozkręcił się 20tego? U mnie na I usg w 12-13 ustalają termin i tylko on się liczy.

Tak wlasciwie to zaczelo sie normalnie krwawienie ok 20.W poniedzialek po pracy biegne zapisac sie do ginekologa.Zobaczymy.Jutro jeszcze raz zrobie test .Juz powinny byc normalne dwie krechy.hcg podwaja sie podobno codziennie

Tak. Prawidłowo rosnąca beta powinna się podwajać co 48 godzin. Może być deczko więcej, ale zdarza się,że jest mniej i też jest ok. Mi szybko bladzioch ciemniał. W Uk się bety rutynowo nie robi, a prywatnie mam za daleko, więc bazuję na testach póki co ;-) Daj koniecznie znać w poniedziałek :tak: Trzymam kciuki! :happy:

reklama
Do góry