reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka - współczuję czarnych myśli. Pamiętaj, że Maluszek jest naprawdę maleńki, więc wydaje mi się, że wyczuwalne ruchów w bardzo dużym stopniu zależy od jego ułożenia. No i masz detektor więc w razie czego zawsze możesz go podsłuchać :-) ale mniej więcej wiem co czujesz, bo Misia przez całą ciążę bardzo słabo czułam. I to nawet na bardzo zaawansowanym etapie.

Kroczek - oj ja też myślę jeszcze o ogórkach ale zabrać się nie mogę. Na razie z mężem zrobiliśmy ok 25 słoików, fajnie byłoby mieć jeszcze raz tyle. Bo wszyscy się nimi zajadamy - szczególnie dzieci. A Ciebie podziwiam za tą ilość energii :-)

Jadźka - trzymam kciuki za spokojny dzień ;-)

Nova - powodzenia na wizycie

Anit - witaj :-)

Ja dzisiaj mam wizytę kontrolną u stomatologa i musze podjechać jeszcze do gina, bo mi źle zwolnienie wystawił :-| . Już mam dość tego chodzenia. Na weekend idziemy na wesele a do mieszkania przyjeżdża teściowa, żeby w nocy dzieci doglądać. Wszystko pięknie, tylko wypadałoby posprzątać... I to dokładnie ;-) a tu od kilku dni mam totalny brak energii i jeszcze do tego brzuch mnie dziś mocno boli (może po wczorajszym usg). Mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Miłego dnia

reklama
Anit mamy ten sam termin :-) U mnie od kiedy dowiedzieli się, że jestem w ciąży to mnie wyganiali na zwolnienie. Teraz przy tych upalach to Bogu dziękuję, że nie muszę wychodzić z domu, bo w pracy nie ma klimy, a do pracy pół godziny musiałabym iść. Koleżanka mi powiedziala, że być może to jedyna moja okazja w zyciu, żeby tak odpocząć i teraz widzę że miała rację. W pierwsze dni to dostawalam szału w domu, ale teraz widzę ile rzeczy jest do zrobienia i ile wspaniałych rzeczy mogę robić, na które nigdy nie miałam czasu :-)
Zuzanka u mnie z tą energią to samo, nie wiem czy to upał czy ciąża, ale co nie zrobię to muszę sobie odpocząć.

Jezu wróciłam dopiero z targu... umieram juz Skwar .... kupiłam 15 kg ogórków i mam zamiar pół ukisic a pół zakonserwowac:)

Anit witaj :) a ja idę pod moją wiatrakowa kroplówkę ;) i zabieram się za ogórasy ;)

Gwiazdeczka nie ma problemu juz pakuje słoik dla ciebie ;)

A ja już w domu, po drodze byłam zamówić łóżeczko bo ostatnie dni promocji na moje wybrane i przy okazji wyszłam ze ślicznym przewijakiem i pościelą; )

reklama
Do góry