reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit domowy sposób na angiNe który w ciąży napewno ci nie zaszkodzi to płukanie gardła woda utlenioną nawet jak masz ropę zebrana to po kilku płukaniach ci zejdzie :)

Maegaritt kolejny sposób na zatoki to włożyć w ściereczke kapustę kiszona i obłożyć na czole np na noc ;) siostra tak zrobiła siostrzencowi bo gdzieś wyczytała i jak rano wstał to zaczął płakać ze stracił wzrok;) bo ropa mu dosłownie wyciekala kanalikami przy oczach;) ale siostra powtórzyła 2-3 razy i od kilku lat nie ma problemu :) zeszło wszystko:)

Bozienka no to korzystaj;)
Carolajna zazdroszczę smakołyków a odnośnie gołąbków to nie ma jak u mamusi także tez wczoraj się objadalam ;)

Ja nigdy gazowanego nie lubiłam a pije primavere bardzo mi smakuje i do tego mnooooostwo lodu ;)

A tak wogule to pozdrawiam was z Wiednia bo pojechaliśmy do brata w odwiedziny :)

reklama
Wow kropek ciekawy sposób na te zatoki, ale ja chyba wszystkiego już spróbuję, żeby się tego pozbyć. Miłego pobytu w Wiedniu :-)
Co do wody mineralnej to rozrabiam sobie nią soki, bo sok za słodki, a zwyklej wody nie lubię albo wody smakowe.

Kropek milego odpoczynku :-)
Korzystam korzystam :-) Wysprzatałam mieszkanie na cycus glancus ;-) maz się dziećmi zajął :-) hihihi i tyle korzyści będę miała :-D

reklama
Do góry