Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ojojojjjjj Aschlee! Nieźle!
U nas z grilla nici przez pogode więc zrobiłam spaghetti, teraz na kolacje zjadłam trochę owoców. Czekam aż dzieciaki pójdą spać i atakuje męża. 3m bez seksu!!!! Aaaa!!!!!! I właśnie dziś uświadomiłam sobie, że seks ma wiele oblicz, nie tylko to zakazane ,)
To ja na slodkie patrzec nie moge bleee.Do wszyszkiego musi byc cytrynka nawet do grochowki czy pieczarkowej.
Nawet bulki jak jem to pod wedlinke skrapiam cytrynka.W zasadzie to cytrynami moglabym sie teraz zywic tylko po wiekszej ilosci jezyk mnie bardzo szczypie :/
Owoce jem hurtowo też. Słodkie rzadko i zawsze zagryzam słonym. Czekoladowe wszystko ble bo za czekoladowe. Najbardziej mi smakują zwykle kanapki i schabowe )
Pytalam bo sama sie balam zeby z wit c nie przesadzic ale powiedzial ze nie ma mozliwosci zeby zaszkodzilo ze jezeli organizm sie tego domaga to moge jesc.