reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Pozniej nadrobie wpisy. Ja juz po wizycie to było expresowe usg ,z dwie minuty, fruu end, mocz i cisnienie, koniec. Dzidzia ok, ruszala się zdarzyłam zobaczyc. Moze na następnej potwierdzi płec bo tu powiedziała nie widac i cyk wyłaczyła monitor. To była taka szybka kontrola dzis tylko, ale ciesze sie ze Jest

Witam wszystkie Panie :)

Ponawiam moją prośbę dotyczącą udzielenia Waszej pomocy. Jestem studentką Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach na Wydziale Zdrowia Publicznego - kierunek dietetyka. Piszę pracę licencjacką na temat odżywiania kobiet w ciąży i do tego potrzebuje właśnie Waszej pomocy by móc ją ukończyć :)

Pomoc nie będzie wielka z waszej strony, ale dla mnie jakże potrzebna. Naprawdę czekam na dobre dusze, które zgodzą się pomóc. Proszę by zgłosiły się do mnie wiadomością na adres e-mail: aska9326@wp.pl

Mam nadzieję, że moja prośba nie pozostanie bez reakcji z Waszej strony ;)

Wrrrrr co za dzień od rana nic mi nie idzie :-( i do tego mi auto padło coś szczelilo coś puklo i dziękuję nie pojedzie odpali ale nic więcej nawet nie ruszy bo odrazu gaśnie dodam że paliwo jest ehhhh ciekawe co jeszcze się zepsuje dzisiaj :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry