reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Ja się nie lubię smarować żadnymi balsamami dlatego co jakiś czas stosuje oliwkę do wody ;-) na rozstępy tez niczego nie używam używałam w 1 ciąży i tak się pojawiły naszczęście tylko na udach i to tak wysoko ze bardzo kruciutkie spodenki jak u biorę to dopiero widać ale nie są jakieś straszne wiec się tym nie przejmuje i jak narazie nic nie wskazuje na to ze się pojawia ;-)
Carolajna32
Carola masakra hehe a o żelu pod prysznic dla ciężarnych nawet nie wiedziałam.
Jest w Hebe i chyba nawet dwa rodzaje. Ja mam jakiś zwykły, bardzo fajny. Polecam.
Bozienka no ja też nie lubiłam, teraz jak opętana się smaruje.
Mężuś w domku, po kolacji, masuje stopę
Dobranoc
Ja tylko wieczorem smaruje sie mustela. W pierwszej ciazy tak robilam i nie mam ani jednego rozstepu ani na brzuchu ani na cyckach. Nie wiem czy to geny czy ten krem, ale wole nie ryzykowac - w zeszlym tygodniu kupilam mustele. Wczesniej zwykly balsam z rossmanna stosowalam.
Zamiast isc spac, to us open ogladam
a jutro rano bede zwlok pewnie 
Zamiast isc spac, to us open ogladam

Ja chodzę do jednego
nie czuje potrzeby chodzić do drugiego mam zaufanie do mojej w końcu jako trzecia doprowadziła dosyć sprawnie i szybko ze udało się nam zaciazyc
Bozienka widzę ze nie tylko ja mam pracowita niedziele
męża wysłałam na saunę a sama dreptalam i coś popracowałam
Nova natka dziś polazilam znów trochę no i klops znów ledwo leżę nie mówiąc o chodzeniu najgorsze ze dopóki chodze to nie czuje i nie wiem w którym momencie przeginam i powinnam odpuścić ale jak już usiade na pół godziny to już wiem że przecholowalam i ledwo się ruszam a jak się położę to w nocy wstać siku to istny wyczyn
Ashley mi też powiedziała ze nic na ból nie poradzi i ze niestety może być coraz gorzej bo przybieramy na wadze
Bozienka oj wiem co to za dobrodziejstwo z wanną
jak mieliśmy tylko jeden prysznic to bieda była a reeaz jak udało nam się druga łazienkę zrobić to mąż choć twierdził że ta wanna dla mnie to sam sobie wyleguje nie raz
Demolka ja dodaje do kąpieli olej kokosowy , oliwka mnie wysusza a po nim przez kilka dni jest taka fajna skóra
a ren płyn to nie jest przypadkiem ten co pomaga w zasypianiu?
Carolajna przeczepalo mnie jak sobie wyobrażilam ile tego wszystkiego masz na sobie ja ledwo olejek kokosowy znoszę raz na parę dni
Ja byłam w sobotę na zakupach , kupiłam sobie plaszczyko kurteczke taka ala palto ale krótkie w stradivariusie
nie mogłam znalesc zdj w necie bo bym podesłała także spodnie i co na siebie zarzucić mam więc jest ok
Milej nocki wam życzę ja padam na twarz wiec idę w kimonko
Bozienka widzę ze nie tylko ja mam pracowita niedziele
Nova natka dziś polazilam znów trochę no i klops znów ledwo leżę nie mówiąc o chodzeniu najgorsze ze dopóki chodze to nie czuje i nie wiem w którym momencie przeginam i powinnam odpuścić ale jak już usiade na pół godziny to już wiem że przecholowalam i ledwo się ruszam a jak się położę to w nocy wstać siku to istny wyczyn
Ashley mi też powiedziała ze nic na ból nie poradzi i ze niestety może być coraz gorzej bo przybieramy na wadze
Bozienka oj wiem co to za dobrodziejstwo z wanną
Demolka ja dodaje do kąpieli olej kokosowy , oliwka mnie wysusza a po nim przez kilka dni jest taka fajna skóra
Carolajna przeczepalo mnie jak sobie wyobrażilam ile tego wszystkiego masz na sobie ja ledwo olejek kokosowy znoszę raz na parę dni
Ja byłam w sobotę na zakupach , kupiłam sobie plaszczyko kurteczke taka ala palto ale krótkie w stradivariusie
Milej nocki wam życzę ja padam na twarz wiec idę w kimonko
Carolajna32
Ja tylko wieczorem smaruje sie mustela. W pierwszej ciazy tak robilam i nie mam ani jednego rozstepu ani na brzuchu ani na cyckach. Nie wiem czy to geny czy ten krem, ale wole nie ryzykowac - w zeszlym tygodniu kupilam mustele. Wczesniej zwykly balsam z rossmanna stosowalam.
Zamiast isc spac, to us open ogladama jutro rano bede zwlok pewnie
![]()
Ja też Mustela, teraz mam olejek.
Dziewczyny nasłuchalam sie tu ,ze oliwki Johnson nie sa dobre dla dzieci bo dodaja do nich niepotrzebne zapachy itp . nie wiem czy do tej bezzapachowej niby tez.
Nawet chusteczek mokrych lepiej nie uzywac do przemywania miejsc intymnych u noworodków.
Duzo nowych opinii słysze, oj duuuzo sie zmienilo przez te lata kiedy ja córcię miałam malutką. Nie było sterylizatorow ,tylko podgrzewacz do mleka miałam, a teraz sama swiruje i chce jeszcze taki zaparzacz do mleka
Nawet chusteczek mokrych lepiej nie uzywac do przemywania miejsc intymnych u noworodków.
Duzo nowych opinii słysze, oj duuuzo sie zmienilo przez te lata kiedy ja córcię miałam malutką. Nie było sterylizatorow ,tylko podgrzewacz do mleka miałam, a teraz sama swiruje i chce jeszcze taki zaparzacz do mleka
anit80
Witam, ja dzisiaj dobrze spałam ale wstałam bardzo nerwowa. Pogoda paskudna wczoraj padało, w nocy podało i dalej pada. Chłopcy mimo że poszli wcześnie spać nie mogli się rano zwlec z łóżek. Masakra . A ja nerwowa na wszystko bo jak maluszek przez ostatnie dni dawał o sobie znać tak wczoraj nic. No i znowu strasznie się martwię .
Jadźka
mama 2 synów
Dzień dobry
Ja po śniadaniu. Myśle co na obiad może polędwiczki zrobie.
Musze się za jakąś robote wziąść bo może jeszcze na jakąś kawe do kumpeli skocze.
Ja po śniadaniu. Myśle co na obiad może polędwiczki zrobie.
Musze się za jakąś robote wziąść bo może jeszcze na jakąś kawe do kumpeli skocze.
reklama
emka, ja jestem zwolenniczka ograniczania kosmetykow na poczatku. Corka ma teraz 5,5roku - w pierwszych tygodniach pupe wycieralam duzymi wacikami bawelnianymi zamoczonymi w letniej przegotowanej wodzie, do smarowania pupy linomag, bo np sudokrem za ostry na poczatek. Do kapieli mozna dodac pare kropel oliwki z oliwek lub olejka migdalowego. Kiedys czytalam, ze kosmetyki Hipp sa ok jezeli chodzi o sklad, nie wiem jak to teraz wyglada.
Jezeli chodzi o akcesoria do mleka, to nie mam doswiadczenia, bo corka byla na cycku. Teraz nie bede kupowala nic, zadnych butelek itp. Jesli by byl problem z cyckiem, to na poczatku najlepiej dokarmiac kubeczkiem specjalnym dla noworodkow, on nie zaburzy odruchu ssania i dziecko sie nie rozleniwi jak przy butli.
Jezeli chodzi o akcesoria do mleka, to nie mam doswiadczenia, bo corka byla na cycku. Teraz nie bede kupowala nic, zadnych butelek itp. Jesli by byl problem z cyckiem, to na poczatku najlepiej dokarmiac kubeczkiem specjalnym dla noworodkow, on nie zaburzy odruchu ssania i dziecko sie nie rozleniwi jak przy butli.