Ja chodzę do jednego

nie czuje potrzeby chodzić do drugiego mam zaufanie do mojej w końcu jako trzecia doprowadziła dosyć sprawnie i szybko ze udało się nam zaciazyc
Bozienka widzę ze nie tylko ja mam pracowita niedziele

męża wysłałam na saunę a sama dreptalam i coś popracowałam
Nova natka dziś polazilam znów trochę no i klops znów ledwo leżę nie mówiąc o chodzeniu najgorsze ze dopóki chodze to nie czuje i nie wiem w którym momencie przeginam i powinnam odpuścić ale jak już usiade na pół godziny to już wiem że przecholowalam i ledwo się ruszam a jak się położę to w nocy wstać siku to istny wyczyn
Ashley mi też powiedziała ze nic na ból nie poradzi i ze niestety może być coraz gorzej bo przybieramy na wadze
Bozienka oj wiem co to za dobrodziejstwo z wanną

jak mieliśmy tylko jeden prysznic to bieda była a reeaz jak udało nam się druga łazienkę zrobić to mąż choć twierdził że ta wanna dla mnie to sam sobie wyleguje nie raz
Demolka ja dodaje do kąpieli olej kokosowy , oliwka mnie wysusza a po nim przez kilka dni jest taka fajna skóra

a ren płyn to nie jest przypadkiem ten co pomaga w zasypianiu?
Carolajna przeczepalo mnie jak sobie wyobrażilam ile tego wszystkiego masz na sobie ja ledwo olejek kokosowy znoszę raz na parę dni
Ja byłam w sobotę na zakupach , kupiłam sobie plaszczyko kurteczke taka ala palto ale krótkie w stradivariusie

nie mogłam znalesc zdj w necie bo bym podesłała także spodnie i co na siebie zarzucić mam więc jest ok
Milej nocki wam życzę ja padam na twarz wiec idę w kimonko