reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Dobry dzień :)

Właśnie skończyłam Waszą lekturę... Trochę mi zeszło ;)

zuzanka, cieszę razem z Tobą, że Kropek cały zdrowy i na miejscu :)

Aschlee :szok: dobrze, że szybko zareagowałaś... Odpoczywaj Słońce.

Ja wczoraj w ogóle nie miałam humoru. Kolega z pracy na koniec dnia mi dowalił tekstem przy innych pracownikach: "przydałoby Ci się parę dni głodówki, patrzcie jak ona wygląda". Tak przytylam 1,5 kg, ale to chyba nie znaczy że można takimi tekstami rzucać. O ciąży nie wie, ale jakie to ma znaczenie. Prawie się popłakałam, chyba przez te hormony...
Dzisiaj już lepiej.
Z apetytem u mnie jest tak, że rano czuję się świetnie, mdłości przychodzą koło południa i męczą do wieczora. Rano jestem głodna, a popołudniu jem, żeby złagodzić mdłości.

reklama
Milenia takich kolesi to trzeba sposobem ;-) Ale ja Cię rozumiem,bo też jakaś placzliwa się zrobiłam teraz :sorry: Niech mu będzie. Trzeba z dumą nosić swoje kilogramy szczęścia :-)

Milenia nie smutaj jesteś w stanie błogosławionym i możesz tyć ile chcesz :-) a dogadywaniami się nie ma co przejmować jeszcze pewnie nie raz usłyszymy ze grube jesteśmy ja się tym nie przejmuje :-)

Witam się w końcu i ja :) w końcu bowiem probowałam uspic Corcie i kiedy tylko od niej wstawałam to za każdym razem sie budziła.. w koncu dałam ją zeby sie pobawila, ja zjadłam sniadanko bo juz burczało u mojej fasolki i jak zjadłam to i córka w koncu usneła :)
Pierwsza pobudka dziś ok 6:22 - jedzonko :) później dopiero już ładnie po 7.. i teraz drzemka :)
Na mnie już czeka pranie do powieszenia, kurze do starcia i łazienke by się przydało posprzatac.. odkurzyc ale to juz jak Młoda wstanie.. i na pewno cos jeszcze, ale nie wiem czy starczy mi checi :)
Kochane, jesli mozecie odpoczywac - odpoczywajcie :)
No i tez oczywiscie sie stresuje, bo dzis mamy zobaczyc serduszko.. i mam ogromną nadzieje ze ono poprostu bedzie!
Milenia walic dupka :) niech spada :D

reklama
Do góry