reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Milenia heheh ja pożerałam jajka z majonezem i ogorkami kiszonymi :-) a teraz na widok jajka mnie mdli ;-) smaki się zmieniają ;-) ciekawe czym to idzie
A mi tak bardzo chce sie konkretnie Kinder Bueno![]()
hehehe ja mam zachcianki na Kinder delice ..wogule cały czas bym jadła słodkie mam nadzieje ze mi to przejdzie bo zaledwie w 3 tygodnie 2 kg przytyłam a zawsze miałam stała wagę jak tak dalej pójdzie to się będę toczyć
Bozienka24
A coś w tym jest z synem nie mogłam patrzeć na słodkie z córką musiałam zjeść batonika przynajmniej raz dziennie i to konkretnego Maćka albo Pawełka ;-)
Bozienka24
Kropek hehehe jedz i rosnij na zdrowie ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
U mnie dalej faza pomidor z cebulką
Ale tak ogólnie to zdecydowanie słone i pikantne, niż słodkie :-)

Landrynka80
Czesc. Wrocilam po pracy o północy i zaczęłam was czytać. Napisalam posta i wcielo go. Oczywiście potem nie moglam spac.
Było by milo byśmy myslaly tylko pozytywnie. Napewno każda ma dobra fachową opieke.
Lady jak wymioty uporczywe idz do gp. Dadzą ci odpowiednik awiomarinu. Dla ciężarnych. Oczywiście za darmo
mnie nie pomagal ale poprzednie ciaze od pierwszego dnia do ostatniego siedzialam w wc.
Wariatow co o czyimś wyglądzie gadaja niech myszy zjedza... Koles jakiś zakompeksiony musi być ze czepia się wygladu.
Z jedzeniem u mnie... Ciągle chce mi się slodkiego. Na kolacje mialam wziasc bigmaca... Ale zastapilam go lodzikiem z truskawkami... Dolozylam sobie czekolady extra.
Oczywiście nadal chce mi się spać.drzemalabym bez przerwy. A dzieci.... Dobrze ze czasami sasiadka ich wezmie.
I pamiętajcie... Zadowolona mamusia to spokojny dzidzius i usmiechniety.
Było by milo byśmy myslaly tylko pozytywnie. Napewno każda ma dobra fachową opieke.
Lady jak wymioty uporczywe idz do gp. Dadzą ci odpowiednik awiomarinu. Dla ciężarnych. Oczywiście za darmo
Wariatow co o czyimś wyglądzie gadaja niech myszy zjedza... Koles jakiś zakompeksiony musi być ze czepia się wygladu.
Z jedzeniem u mnie... Ciągle chce mi się slodkiego. Na kolacje mialam wziasc bigmaca... Ale zastapilam go lodzikiem z truskawkami... Dolozylam sobie czekolady extra.
Oczywiście nadal chce mi się spać.drzemalabym bez przerwy. A dzieci.... Dobrze ze czasami sasiadka ich wezmie.
I pamiętajcie... Zadowolona mamusia to spokojny dzidzius i usmiechniety.
milenia84
Kropek, będziemy zrzucać po porodzie, Chodakowską odpalimy i jaaaaazda 
Bozienka, z synem może nie będzie mnie tak ciągnęło na słodkie, a to dobrze, bo ostatnio w ciąży z córką miałam nietolerancję cukru (stan przedcukrzycowy) i się bardzo męczyłam wyrzekając się słodkości.
Bozienka, z synem może nie będzie mnie tak ciągnęło na słodkie, a to dobrze, bo ostatnio w ciąży z córką miałam nietolerancję cukru (stan przedcukrzycowy) i się bardzo męczyłam wyrzekając się słodkości.
reklama
bozienka24 mówisz ze jak słodkie to dziewczynki? to się mąż ucieszy
mi to obojętne a jemu się mała księżniczka marzy hehe
ja to na przemian nabiał, słodkie i wędliny mi tak cudownie pachną a przed ciążą jak raz na miesiąc zjadłam wędline to było święto
ja to na przemian nabiał, słodkie i wędliny mi tak cudownie pachną a przed ciążą jak raz na miesiąc zjadłam wędline to było święto