reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Oj widzę że jakiś czarne chmurki nad forum, Dziewczyny głowa do góry będzie oki!
Ja z łóżka dopiero po 13 wstałam a mój walczył z kuchnią, nie powiem ma chłop talent do sprzątania hehe
Do wizyty jeszcze 1,5tyg ciężko wytrzymać dobrze ze Mała jest czasami baaardzo aktywna:) Martwią mnie tylko bóle w okolicy pępka ale nie są cały czas więc staram się nie panikować.

Jak tam humory troszkę lepsze?

reklama
Demolka tez mam takie bóle a zwłaszcza po prawej stronie pępka czasami mam wrażenie jak by mi się tam coś przesuwalo odrywalo takie głupie uczucie ale lekarz nie stwierdził nic złego tam wiec może poprostu nam się wszystko przesuwa .
Umnie jedyna dobra wiadomość dzisiaj to taka ze mąż ma pracę dorywcza narazie na poniedziałek wtorek i środę jak się sprawdzi to jest szansa ze zostanie nie jest to jakaś praca marzeń ale lepsza taka niż żadna .....

Demolka super z ta pracą. Tak jak piszesz,zawsze coś :-) Oby okazała się w porządku u na dłużej!

Mnie cały dzień boli głowa,ale to zapewne po niespanej nocy. Poza tym w nocy mnie bolał bardzo brzuch. Za dużo miałam chodzenia w minionym tygodniu...

Magda pomyliło Ci się troszkę ;-) Demolka pisała bólach pępka a ja o pracy ;-)
Współczuję bólu głowy tez wczoraj brzuszek bolał ale to z nerwów pewnie dzisiaj oprucz ruchliwego szkraba nic nie dolega :-)

Demolka mówiłam lekarzowi o tych bólach pępka i stwierdził, że to całkiem normalne, mi już przeszły :-)
Bozienka trzymam kciuki oby praca była na dłużej :-)
Magda dużo odpoczynku i żeby głowa przestała boleć.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry