Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mkvet :-) trzymaj się :-)
My jednak wyladowalismy w szpitalu jesteśmy już po 1 badaniach jutro kolejne :-( Alex dzielnie znosi zmianę podwieczor był troszkę marudny była śpiący i wszystko go interesowało aż wkoncu puściłam mu Boba marleya i zasnął sobie smacznie .
PaniAg skoro Tobie dziecko myli i przebierali to Ty w sanatorium byłaś a nie na porodówce
Super że jesteście w domku, teraz byle wiosna przyszła i będziesz się chwalić na spacerkach swoim skarbem
Anit, u nas takie zwyczaje po cc. Raz sama przebralam bo tak myslalam,ze trzeba, byla chyba 3 doba po cc a pielegniarek cos nie bylo widac. A ta wparowala,ze nie wolno. Super,ze nam ktos powiedzial,ze trzeba wozic do nich dzieci co 3 godz ns zmiane pampa. A na sali wszystkie Bobasy nasze ryczaly, to mysle sprawdze a tam bomba xD
Anit U mnie cisza , zero akcji a skurcze przepowiadajace już mam kolejny dzień pod rząd i nic poza tym. Czekamy. Mam nadzieję , że samo się ruszy bo nie chce mieć wywoływanego porodu po raz drugi...