reklama

Lutowe mamy 2017

Magdalena no to super! Az mi sie cieplo na serduszku zrobilo jak pomysle, ze niedlugo tez zobaczę taki moj malutki dziubek [emoji4] Duzo zdrowka i wytrwalosci dla was w kp :*

Czy wy tez miewacie ochote pojsc potanczyc czy tylko ja w tej ciazy robilabym wszystko czego nie wypada albo jest zakazane? [emoji19] Chce mi sie pojsc z mezem na jakas typowa potancowke albo jakies wesele. Teraz mysle tylko o tym, ze wypilabym jakieś jajeczko wlasnej roboty albo drinka kokosowego [emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
rozmaryn - niestety jeszcze trochę trzeba się pomęczyć, ale później jaka radość będzie:)

u mnie bezsenna nocka, próbowałam, wierciłam się i nic. Najgorzej jak przysnę w ciagu dnia, to kolejna nocka będzie z głowy. Cudownie.

Poszłam spać koło 1...a mój mnie obudził o 6. Od tak powiedzieć dzien dobry :-(
Poszłam do łazienki i jak ostatnio wydawalo mi się że brzuch mi opadł to teraz juz w ogóle ciągnie w dół! Aż się dziura pod mostkiem robi... Co dzień bliżej ;-)
Wymiotować mi się chce....wracam spać :-/

reklama
Cześć Laseczki! Czytam Was i czytam, ale nie miałam jak odpisac bo wczoraj cały dzień na uczelni siedziałam, nie mogłam się zalogować z telefonu a komputer od pt. okupuje mąż:D
Tyłek mnie boli po siedzeniu na krześle, tak że hej, ale ukoiłam swe bóle shoppingiem w galerii handlowej i zakupem torebki, którą już widziałam na początku stycznia, a która jeszcze była wczoraj na wyprzedaży i to nawet tańsza:D
Także czytam i nadrabiam i myślę o Was ciepło ;-)
Klauduska-odnośnie tego przedstawienia, myślałam że padnę ze śmiechu :D Ha ha, co to w ogóle miało być?
Sojnabig- u mnie to samo, z pt.na sb. nie spałam, musiałam chodzić, żeby Mała się w brzuchu uspokoiła, spcerowałam po mieszkaniu, wczoraj to samo, też miałam paranoję i dziwne myśli, na razie jest spokój, nie denerwuj się !!! Nie czytaj za dużo w necie! Jak coś, to siup na izbę i już żebyś jako matka była spokojna.
Rozmaryn-a ja Ci zazdroszczę tych skurczy, bo u mnie termin na 11.02 a cisza totalna, choć brzuch już niziutko. Naprawdę bym chciała jakieś przepowiadające poczuć a nie ciągle ten ból brzucha jak na okres :( Że niby oznaka że szyjka się szykuje..
Paranoiczne myśli mam, że przenoszę.

Teraz dopijam kawkę i zmykam na uczelnię ;-)
Dobrego dnia mamuśki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry