Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozmaryn przerąbane, ale co zrobisz, na to wpływu nie mamy.
Sojna ja to w ogóle mam paranoje pepowinowa, bo moje dzieci były faktycznie owinięte..
Nie wyspalam się, ale o 11 mamy być u moich rodziców, więc wstanę i się ogarnę. Potem obiad u teściów, także dziś znów leniwie.
Oooo cholera!!! Miałam te rogale zrobić rano i im zawieźć do kawy. Ajjjj.. nie zdąży mi pewnie ciasto już wyrosnąć, no co za pech..
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Startował z wagą 2734. Po dwóch dniach było 2555g. Nasz też jest taki malutki miał 46,5cm. Też buzię ma taką ciupenką, ale z czasem mocno zaczol ją otwierać. Też z początku trzeba było stymulować, żeby co kolwiek zjadł. Ja go miziałam po karczku, pielęgniarka po stopkach, a tatuś po pleckach. I karmiłam go tylko w pieluszce, teraz już w samych bodziakach i dalej trzeba go czasem połaskotać tu czy tam, ale są momenty, że już je bez miziania [emoji4] najważniejsze to się nie poddawać. Trzymam kciuki za Was [emoji4][emoji4][emoji4]Ja też dziś spróbowałam nakładki na cyca i o dziwo przysłał się, byłam w szokubo jak przystawiałam do samej piersi to średnio łapał. Ten dziubek ma taki malutki. Butlę jak mu daję to też muszę stymulować i robić przerwy bo raz nie ma siły by ciągnąć a raz się dławi mlekiem. I też jak ty daję mu swoje odciągnięte. Twój już ładnie waży a z jakiej wagi startował ? Mój ma 2300.