Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na razie wstępnie zdecydowałam się na cc choć lekarka mówiła ze mogę próbować naturalnie, bo mam szeroka miednice itp i dziś troszkę jej mniejsza wyszła różnica między głowa a brzuchem i ogólnie dzidziu jest długi wiec waga się rozkłada na całe ciało. Waga oceniona na 4600-4800. Czekam teraz na anestezjologa. Nie muszę zostawać na noc tylko jutro się zgłosić, operacja koło południa albo przed południem jak uda jej się mnie wepchnąć wcześniej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie ja mojego raz na dobe nie moge dobudziccbo ma takie mocniejszy sen a dzisiaj jak budzik nie zadzwonil to sam wstal.. tylko znow sie tyle naczytalam ze trzeba karmic co 3 hbo moze sie nie obudzic i teraz karmie jego i sie denerwuje ze nie wstalam ...
O jej jaki dorodny!!! Ciekawe czy ta waga się potwierdzi po porodzie. Trzymam za Was kciuki jutroJa na razie wstępnie zdecydowałam się na cc choć lekarka mówiła ze mogę próbować naturalnie, bo mam szeroka miednice itp i dziś troszkę jej mniejsza wyszła różnica między głowa a brzuchem i ogólnie dzidziu jest długi wiec waga się rozkłada na całe ciało. Waga oceniona na 4600-4800. Czekam teraz na anestezjologa. Nie muszę zostawać na noc tylko jutro się zgłosić, operacja koło południa albo przed południem jak uda jej się mnie wepchnąć wcześniej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jej jaki dorodny!!! Ciekawe czy ta waga się potwierdzi po porodzie. Trzymam za Was kciuki jutro![]()