reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kochane,a jak się czujecie? Ja mam od implantacji zgage której nie miałam nigdy,brak apetytu -wciskam na siłę w siebie jakiś serek,a to ciastko i tylko wodę pije :/ schudłam 2kg. Od rana do południa pojawiają się czasem mdłości ale takie chwilowe

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane,a jak się czujecie? Ja mam od implantacji zgage której nie miałam nigdy,brak apetytu -wciskam na siłę w siebie jakiś serek,a to ciastko i tylko wodę pije :/ schudłam 2kg. Od rana do południa pojawiają się czasem mdłości ale takie chwilowe

U mnie takie delikatne mulenie cały dzień, senność, tkliwosc piersi, delikatne kłucie w podbrzuszu i jajnikach od czasu do czasu, ból krzyża i ogólnie roztargnienie i zapominalstwo

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie takie delikatne mulenie cały dzień, senność, tkliwosc piersi, delikatne kłucie w podbrzuszu i jajnikach od czasu do czasu, ból krzyża i ogólnie roztargnienie i zapominalstwo

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
O to u mnie piersi też dają się we znaki, są wrażliwe ale tylko dołem jakby pod spodem z boku:) przy synku były opuchnięte i bolesne całe. Roztargnienie i zapominalstwo- o tak :) i calutki czas bol jajników,najbardziej prawego. Jutro idę zrobić drugą bete-hcg i zobaczymy :)
Miłego wieczorku

reklama
Chyba i ja do Was powoli dołączę.. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreseczki :) tak na Dzień Dziecka :D do tej pory jestem w szoku i nie mogą w to uwierzyć. Nie wiem jak sobie poradzimy, ślub mamy zaplanowany na lipiec 2017...Dzieci były w planach, ale zdecydowanie później :) jednak widać miało być inaczej. Ja mam 22 lata, właśnie kończę 3 rok studiów.. Myślicie, że to za wcześnie? Takich reakcji spodziewam się od moich bliskich.. Objawów narazie żadnych, poza bolącymi piersiami, wizytę mam 9 czerwca.. Pozdrawiam Was wszystkie ! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry