Anetka80
Mama Nikolki i Dawidka.
Witaj Airfix[emoji2]To i ja dołączam do WasMiciur-ka to jesteśmy razem hihi Pierwsza wizyta 16 czerwca, obecnie 4tydz
![]()
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj Airfix[emoji2]To i ja dołączam do WasMiciur-ka to jesteśmy razem hihi Pierwsza wizyta 16 czerwca, obecnie 4tydz
![]()
Peri jestem tylko dzień do przoduAirfix, gratulacje i witamy [emoji4] u mnie juz 5 tydz i 1 dzien [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie takie delikatne mulenie cały dzień, senność, tkliwosc piersi, delikatne kłucie w podbrzuszu i jajnikach od czasu do czasu, ból krzyża i ogólnie roztargnienie i zapominalstwoKochane,a jak się czujecie? Ja mam od implantacji zgage której nie miałam nigdy,brak apetytu -wciskam na siłę w siebie jakiś serek,a to ciastko i tylko wodę pije :/ schudłam 2kg. Od rana do południa pojawiają się czasem mdłości ale takie chwilowe
O to u mnie piersi też dają się we znaki, są wrażliwe ale tylko dołem jakby pod spodem z bokuU mnie takie delikatne mulenie cały dzień, senność, tkliwosc piersi, delikatne kłucie w podbrzuszu i jajnikach od czasu do czasu, ból krzyża i ogólnie roztargnienie i zapominalstwo
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom