Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asiczek jesteśmy w tym samym wiekuChyba i ja do Was powoli dołączę.. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie grube kreseczkitak na Dzień Dziecka
do tej pory jestem w szoku i nie mogą w to uwierzyć. Nie wiem jak sobie poradzimy, ślub mamy zaplanowany na lipiec 2017...Dzieci były w planach, ale zdecydowanie później
jednak widać miało być inaczej. Ja mam 22 lata, właśnie kończę 3 rok studiów.. Myślicie, że to za wcześnie? Takich reakcji spodziewam się od moich bliskich.. Objawów narazie żadnych, poza bolącymi piersiami, wizytę mam 9 czerwca.. Pozdrawiam Was wszystkie !
![]()
Anetka ja biorę Falvit Mama i kwas dodatkowyAirfix ile czasu minie od pierwszej bety jak idziesz druga jutro robić?
Jakie witaminy bierzecie ?czy tylko kwas foliowy?
Anetka 48h minie od pierwszejAirfix ile czasu minie od pierwszej bety jak idziesz druga jutro robić?
Jakie witaminy bierzecie ?czy tylko kwas foliowy?
Dziękuję :* raczej nie będziemy już nic zmieniać, niech będzie tak jak miało być, bo wszystko zarezerwowaneAsiczek jesteśmy w tym samym wiekugratuluję
terminu ślubu nie musicie zmieniać chyba że chcesz urodzić jako żona
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom