reklama

Lutowe mamy 2017

Poszłam do mojej kochanej apteki, powiedziałam jaka sytuacja pokazałem wyniki i dostałam opakowanie duphastonu. Powiedziała żebym brała sobie do poniedziałku po 2 a pozniej po jednej tabletce skoro nic prócz tych wyników się nie dzieje i jak coś będzie nie tak to jechać do lekarza. A póki co odpoczywać

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :-) ja dzis dobrze, troche brzuch dokucza czasami, raz mi sie slabo zrobilo a tak to bez zmian wiekszych :-) kruczyca to dobrze ze masz taka apteke ze Ci dali, ja w sumie nie robilam bety, bede robila w poniedzialek i srode by na czwartek do lekarza miec ze tak powiem swiezy wynik :-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka no teraz sobie mogę spokojnie czekać na wizytę i cieszyć z bety :) ja tez sobie zrobię przed wizytą świeże wyniki oby prg wzrósł :)
U mnie z objawami jak było plus dziś zgaga i głowa boli. Pewnie po dupku trochę się wszystko nasili

Marzycielka no teraz sobie mogę spokojnie czekać na wizytę i cieszyć z bety :) ja tez sobie zrobię przed wizytą świeże wyniki oby prg wzrósł :)
U mnie z objawami jak było plus dziś zgaga i głowa boli. Pewnie po dupku trochę się wszystko nasili

Nie zazdroszczę, ja ostatnio po dupku miałam takie bóle głowy, że aż wymiotowałam.. ;/

Ja też więcej pije co przekłada się na siusianie w nocy! Dzis wstawalam 5 razy!!!! Nie przypominam sobie by w pierwszej ciazy tak latac do kibelka w nocy na poczatku! Dobrze ze dzis wolne to chociaz moglam troche dluzej polezakowac :-)

reklama
Mam wyniki... Beta ok ale progesteron to jest śmiech na sali tak jak myslalam...
1464958389-1d1mld.jpeg
1464958399-1d1mld.jpeg

Jejku,czemu takie duże widelki sa?
Moja beta:
01.06 112.2 mlU/ml
03.06 389.8 mlU/ml

Wg tabelki 5 lub 6 tc,znasz się na tym?pierwszy raz robię test z krwi.
Chyba,że każde laboratorium ma swoje normy :-\

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry