reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ewelina1238 Kiedys tez tak podchodziłam do tego, kiedy jeszcze byłam zdrowa ale kiedy ktoś pięknego dnia przekreślił moje szanse w ogóle na dziecko i przeżycie ciazy i porodu, tracąc po drodze 6 ciąż uznałam ze więcej niczego nie zostawię tylko przypadkowi i podejściu-jak ma byc to bedzie, jak stracę kolejna to stracę. Wiec dla mnie Beta to nie tylko niepotrzebna analiza. Inaczej do tego podchodzi ktoś zdrowy.
Kciuki zeby u Ciebie było wszystko w porządku.

Peri Ja chyba muszę zacząć używać cos, bo niby chuda jestem, ale o dziwo na brzuchu zaczęły sie brzydko pokazywać te stare rozstępy po pierwszej ciazy , kilka małych, ale nie za fajne. Chyba pod wpływem hormonów cos sie podziało u mnie ze to sie pojawiło. Na razie smaruje sie Neutrogena z kolagenem, ale mam ten słynny olejek z rossmana z olejem z migdałów na rozstępy,w pierwszej ciazy sie sprawdził.

Witam :) nieśmiało zaglądałam na wasz wątek. .. z nadzieją ze może się uda w tym cyklu... ;) test zrobiłam chwilkę temu... i od razu pozytywny!!!!!!! Nawet kilku sekund nie czekałam! 7 maja miałam ostatnią @... prawdopodobny termin sprawdzałam już od owulacji... i wychodzi około 11 Luty !!!!! Wszystkim nam życzę wspaniałych i mega nudnych ciąż!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję ;)

Maciur-ka , paraplu ;)

1465060601-1d1mld.jpeg

Witam :) nieśmiało zaglądałam na wasz wątek. .. z nadzieją ze może się uda w tym cyklu... ;) test zrobiłam chwilkę temu... i od razu pozytywny!!!!!!! Nawet kilku sekund nie czekałam! 7 maja miałam ostatnią @... prawdopodobny termin sprawdzałam już od owulacji... i wychodzi około 11 Luty !!!!! Wszystkim nam życzę wspaniałych i mega nudnych ciąż!!!!!

Fabimama gratulacje :) Tobie też nudnej ciazy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę uwierzyć!!!!! Od samego początku tego cyklu miałam wrażenie że w tym miesiącu nic z tego.. później zaskoczyło mnie plamienie okoloowulacyjne- pierwszy raz w życiu , potem masa innych objawów które myślałam że sobie wmawiam... potem kłucie z prawej strony podbrzusza - nie czułam tego od 11 lat! Po operacji wyrostka zrosty według lekarzy uniemozliwialy hajeczkowanie z prawego jajnika. .. a kilka dni temu taaak zachciało mi się piwa ze szok!!!! Mimo że na codzień nie pijamy z mężem alkoholu pod zadna postacią.. bardzo okazjonalnie a piwo pilsm ostatni raz jako nastolatka! Ostatnie cykle byly miedzy 28a 30 dni.. wiec nie bylam pewna... a tu jednak! Dzis byl 29dc ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry