reklama

Lutowe mamy 2017

19.06 wyjezdzam na wakacje, przed 19 nie bylo zadnego terminu wolnego :( chyba pozostaje czekanie.

Dzisiaj zrobilam drugi test :P pozytywny :)

Ja oprocz zmeczenia i bolacych piersi nie zadnych innych objawow. Moze jeszcze :):)

Dziewczyny, a progesteron zmierzyli wam na pierwszej wizycie?

reklama
Jejku,czemu takie duże widelki sa?
Moja beta:
01.06 112.2 mlU/ml
03.06 389.8 mlU/ml

Wg tabelki 5 lub 6 tc,znasz się na tym?pierwszy raz robię test z krwi.
Chyba,że każde laboratorium ma swoje normy :-\
Anetka nie patrz na widełki bo każde lab ma swoje :) bete masz super. Przerasta Ci prawidłowo i na nic innego nie patrz bo te wyznaczniki to o tylek posłuchać są i tez na nie nie patrzę. Najważniejszy jest przyrost :) jak nie chcesz sobie sama liczyć i się domyślać to wpisz sobie w google belly best friends kalkulator bety hcg tam Ci kalkulator wyliczy wszystko i pokazie na wykresie :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam dziś drugi wynik bety-hcg. Z 14dpo (1.06)- 62,27 i z 16dpo (3.06)- 225,50. Wychodzi przyrost 270%.

Kruczyca U Ciebie przyrost super 135%, ale czemu u mnie aż taki ...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam dziś drugi wynik bety-hcg. Z 14dpo (1.06)- 62,27 i z 16dpo (3.06)- 225,50. Wychodzi przyrost 270%.

Kruczyca U Ciebie przyrost super 135%, ale czemu u mnie aż taki ...

Airfix wszystko jest ok. Nigdzie nie jest powiedziane że ma wzrosnąć tylko o te 66% teraz wzrosło Ci 270% ale z dziś na jutro może wzrosnąć np tylko 50% a pozniej znow prawidłowo albo za dużo :) Przy małej becie normalne że są duże skoki. Luub będą blizniaki :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca Nawet nie zartuj hahah u mnie co trzecie pokolenie się rodzą bliźniaki;) A ja przysięgam ze w tym roku nawet już leków na stymulacje cykli nie brałam haha by sie narobilo[emoji14]a jest sens robić jeszcze powtórkę bety? Kiedy najlepiej? Dziś mam 17dpo.

Ja nie chce robić bety jakoś nie chce się tym martwić analizować i w ogóle zastanawiać się bez przerwy czy jest dobrze, wierze w to że tym razem się uda. Jeśli coś ma się stać to nawet wyniki bety nic nie zmienią.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry