• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Szkoda, że o kp nie piszecie w oddzielnym wątku, już się zaczynam martwić, że potem znaczy jak będą jakieś problemy z laktacją, to nie odnajdę tego wątku, rety, a przecież luty już zaraz! W kółko sobie powtarzam, że laktacja wymaga głównie dobrego nastawienia i zaczyna się od myślenia o tym, ale to nie takie łatwe, szczególnie, że samo noszenie dziecka w brzuchu to ciągle trochę abstrakcja mimo odczuwalnych ruchów... Wiecie, mi ostatnio gin powiedział, że tylko 0,5% dzieci rodzi się dokładnie w terminie - to strasznie mało. Aha, a od dziś w biedronce winyle dla forumowych audiofilów :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, że o kp nie piszecie w oddzielnym wątku, już się zaczynam martwić, że potem znaczy jak będą jakieś problemy z laktacją, to nie odnajdę tego wątku, rety, a przecież luty już zaraz! W kółko sobie powtarzam, że laktacja wymaga głównie dobrego nastawienia i zaczyna się od myślenia o tym, ale to nie takie łatwe, szczególnie, że samo noszenie dziecka w brzuchu to ciągle trochę abstrakcja mimo odczuwalnych ruchów... Wiecie, mi ostatnio gin powiedział, że tylko 0,5% dzieci rodzi się dokładnie w terminie - to strasznie mało. Aha, a od dziś w biedronce winyle dla forumowych audiofilów :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie w wliczonym terminie, w ten jeden dzień, to bardzo mało, ale też za dzieci urodzone w terminie przyjmuje się od 38 do 42 tygodnia :)
Nie martw się jak będą jakieś problemy z karmieniem to na pewno będziemy na bieżąco pisać :) Zresztą nie nastawiaj się ze beda. Wiele z nas karmiło automatycznie, bez pomocy, samo się po prostu instynktownie udalo.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Anna, super:) my robimy w niedzielę lub sobotę,

No te są właśnie z przepisu, gdzie nie muszą mieknac [emoji6]od wielu lat miałam inny sprawdzony przepis, ale te musiały leżeć min miesiąc więc w tym roku takie ekspresowe, pewnie upieczemy drugie, bo chłopcom mega smakują
Ja nie zakładałam nigdy w domu i prawdopodobnie nie zmienię przyzwyczajen :)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z początku zakładałem jakiś czas i teraz chyba też będę

5djy3e3kpgua6zwe.png

Maryliese ależ piszemy. Takie najważniejsze rzeczy tam są. Z biegiem czasu ten temat będzie czesciej poruszany i będziemy więcej pisać tam. Takie luźne wywody kto na co się nastawia nie są w tamtym wątku potrzebne.
Całą noc się kręciłam , a jak mogę teraz pospać to oczy jak 5zl, ehhhh

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry