Ellie123
Fanka BB :)
A my dziś po badaniach nasz maluszek nie taki mały ma 2330g
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Woow Grabcia ale juz synek duuuzy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A my dziś po badaniach nasz maluszek nie taki mały ma 2330g
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie w wliczonym terminie, w ten jeden dzień, to bardzo mało, ale też za dzieci urodzone w terminie przyjmuje się od 38 do 42 tygodniaSzkoda, że o kp nie piszecie w oddzielnym wątku, już się zaczynam martwić, że potem znaczy jak będą jakieś problemy z laktacją, to nie odnajdę tego wątku, rety, a przecież luty już zaraz! W kółko sobie powtarzam, że laktacja wymaga głównie dobrego nastawienia i zaczyna się od myślenia o tym, ale to nie takie łatwe, szczególnie, że samo noszenie dziecka w brzuchu to ciągle trochę abstrakcja mimo odczuwalnych ruchów... Wiecie, mi ostatnio gin powiedział, że tylko 0,5% dzieci rodzi się dokładnie w terminie - to strasznie mało. Aha, a od dziś w biedronce winyle dla forumowych audiofilów
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie zakładałam nigdy w domu i prawdopodobnie nie zmienię przyzwyczajenZamierzacie zakladac czapki po kapieli w domu?
Anna, supermy robimy w niedzielę lub sobotę,
Ja z początku zakładałem jakiś czas i teraz chyba też będęJa nie zakładałam nigdy w domu i prawdopodobnie nie zmienię przyzwyczajen
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam duze, grubiutkie dzieci wiec one na pewno lepiej utrzymują ciepło niż maluszki i chudzinki
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom