• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
A ja zakładałam, bo moje dzieci nie dość, że chudziaki to jeszcze kudłate:)
W szpitalu przeczytałam prawie całego Zawitkowskiego i on odradza wiaderko, aż się zdziwiłam.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

.jagodka załamałas mnie tym rozmiarem :D Chyba zwroce ta czapeczke. A myslalam, ze bede miala juz ja z glowy.

Teraz sie zastanawiam nad ta czapeczka po kapieli i musze o tym poczytac ;x Z tematu na temat zdaje sobie sprawe, ze zostalo mi jeszcze wiele do poczytania :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O wiaderkach:
1481786518-1d1mld.jpeg
1481786524-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taka recenzja zawsze będzie subiektywna:) Ważniejsze dla mnie jest to, o czym pisze Zawitkowski. Na każdym kroku podkreśla, że tworzenie na siłę warunków podobnych do tych w łonie matki jest bez sensu, bo po pierwsze nigdy się nam to nie uda, po 2 dziecko musi się adaptować do warunków w jakich żyjemy, bo w łonie matki żyło 9 miesięcy, a "na powierzchni" będzie żyło duuużo dłużej, po 3 w łonie używało innych mięśni, nawet do oddychania, więc imo trafne jest twierdzenie, że adaptacja tak, ale nie poprzez nieudolne tworzenie warunków sprzed porodu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry