• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

1482086732-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna, lubie kolorowe choinki najbardziej ze wszystkich. Niestety u mnie straszna bieda z bombkami. A i ciasteczka na choinke jakoś tajemniczo od wczoraj znikaja... :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja swoje pierniki schowałam do pudełka, może je to uchroni przed zjedzeniem przez męża :)

Jagódka super choinka, sama zastanawiałam się nad kolorową ale jednak wyszła jak zwykle dwukolorowa. Tylko troszkę ubyło mi bombek, bo brałam do stroików i muszę dokupić złotych. Wtedy się pochwalę bo teraz taka łysa :)
6937393_20161218_101935.jpg

Załączniki

• 6937393_20161218_101935.jpg
    6937393_20161218_101935.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 452
My przesadziłyśmy zdecydowanie z ilością ozdób:D Dodam, że i tak nie zawiesiłyśmy wszystkich, bo ja doszłam do kresu sił i stwierdziłam, że więcej nie dam rady:P Ale choinka pachnie pięknie, czuć klimat świąt. Mąż umył fronty w kuchni, razem zawiesiliśmy półki w pokoju Klaudii (no cóż, trzeba było wiercić, szkoda, że w niedzielę:/) Jest dziś moim bohaterem domu:P Pierniki ozdobione, suszą się. Jutro też wpakuje je do puszki, niech miękną. Plan na dziś wykonany, jest nieźle:)

Ja chce chrzciny w czerwcu, jak lokale opustoszeja po komuniach albo 15 sierpnia (imieniny Marii i nasza rocznica slubu). Moze to glupie ale traktuje to nie jako obrzed religijny tylko bardziej jako tradycje i okazje do spotkania z rodzina. U nas bedzie 40 os.
Jestem w epicentrum świątecznych przygotowań i dzisiaj z rodzicami lepilismy pierogi. Mama niestety wszystkie zamrozila bo powiedziala ze jak z nimi zostane to wszystkie zjem. I miala racje :D widze ze tez juz odliczacie dni do "tego dnia"...do mnie to chyba powoli dociera ze za 2 tyg bedzie Nowy Rok, potem 3 kroli (znowu dlugi weekend) i zostanie miesiac slownie 30 dni i koniec a raczej poczatek :) boje sie tak bardzo bardzo a najbardziej to chyba tego bolu po cc.

.jagodka śliczna choinka! [emoji7][emoji319] Zazdroszczę żywej choinki i jeszcze tak pieknie przybranej! Za rok juz na pewno bedziemy mieli żywą, aż wyobrazam sobie ten zapach choinki od Ciebie [emoji16]

Super_mysz17 dobry pomysł, z moich dwóch partii zostal jeden maly sloiczek...Ale jesteśmy tutaj tylko do środy wiec w Swieta będziemy jeść mamy pierniki [emoji16]

Ja juz nie moge sie doczekać tego odliczania po nowym roku!

Dzisiaj popakowalismy prezenty. 2godziny nam to zajęło, a w sumie mężowi bo ja tylko zaplanowalam i pomagalam. [emoji12][emoji1] Zdjecie pokazuje jedynie garstkę tego ile mielismy do zapakowania..

1482095878-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wczoraj zapakowałam prezenty :) Jeszcze największy gabarytowo dla teścia został, ale papieru brakło ;) Jadę zaraz na budowe, znowu mam kilka ekip na raz w tym sprzątającą (równocześnie z malarzami, stolarzami, Ikeą i hydraulikiem) - wietrze niezły sajgon ;) Miłego dnia!

Ja juz po ktg, dziś to jakaś masakra, dzidzi się w ogóle pochowalo, tak wyszło w kratkę jak nigdy. Czekam na lekarke w gabinecie i juz nie mogę się doczekać co dziś powie. Trochę powysilalam się w weekend. Mam nadzieje ze nic to nie zmienilo.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez trzymam kciuki i pisz od razu co i jak! [emoji4]

Dziewczyny od jakis dwoch tygodnii spie codziennie do 10/11. Wstaje z mezem o 6, robie mu sniadanie, kanapki, sama jem i jak on wychodzi klade sie i spie do 10/11. Czy wy tez w tym ostatnim trymestrze macie coraz mniej sil? Czuje sie okropnie. Zastanawiam sie czy nie wpadam powoli w jakas depresję bo jak meza nie ma to spedzam caly dzien w łóżku [emoji29] Ucze sie, jem i odpoczywam. Dopiero przed jego przyjściem ogarniam sobie mieszkanko i skladam lozko.. Straszne to jest no ;x

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry