• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Klauduska co do spania to ja tak mialam jakos z miesiac temu. Ten sam schemat. Tylko pozniej za to zasnac dlugo wieczorem nie moglam i budzilam sie w nocy. Za to ostatnio jakis przyplyw energii mam mimo ze co raz czesciej cos mnie boli, nawet bez rogala mi się teraz lepiej spi a wczesniej sobie tego nie wyobrazalam :-) pewnie Twoj organizm potrzebuje teraz więcej odpoczynku i snu. Jesli mozesz to sobie spij, juz wkrotce duzo energii bedzie nam potrzeba:-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko ok. Następna wizyta dopiero 09.01, dzidziuś wciąż główka do gory.
Ja śpię bardzo dobrze. Od około 22 do 7 rano. Czuję niestety moja wagę w nogach, głównie kolanach i biodrach. A brzuch mierzyłam wczoraj i juz 112 cm

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię różnie, czasem się nie mogę ułożyć, albo zgaga męczy i pół nocy się wiercę, a czasem kładę się ok 23 i śpię do 9 (tak jak dziś:D). Czuję spadek sił, większą wagę, takie uroki 3 trymestru. Wiem, że lepiej już nie będzie:P

Kasia.zosia super że wszystko dobrze. Klauduska jak masz taką potrzebę to śpij. Też bym chętnie spała ale niestety się nie da. Do tego jeszcze mój D zapadł w sen zimowy i jak jest w domu to śpi praktycznie cały czas. Wczoraj spał do 13.00, wstał, pojechał kupić prezenty, wrócił i usnął. Mi sie oczy kleją praktycznie cały czas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Drusia mam nadzieje, ze mi tez przejdzie i znow bede miala ogrom energii. [emoji26]

Zmieniając temat to nie mogę sie doczekać już Świąt [emoji1] Dodatkowo po powrocie dowiemy sie czy udalo im sie zrobic przetarg na nasze mieszkanie i remont ruszy wiec juz nie moge sie doczekać [emoji21]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też ostatnio przechodziłam przez taki zastój psychiczny, spanie do 11 brak chęci do czegokolwiek i dopiero jak mój D wracał do domu to zaczynałam żyć.
Wczoraj w nocy usnelam przed 3, ale okazało się że nasz leniuszek w nocy harcuje i dlatego w ciągu dnia jest taki spokojny. A dziś już przed 8 się obudziłam i napływ energii powrócił [emoji4]
A co do sił to już mam ich coraz mniej, ostatnio pokonały mnie kurze [emoji23] trochę się poschylalam do parteru i zaniemogłam [emoji23] już ciężko mi się schylac lub kucać od razu mi się brzuch napina, twardnieje.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia miło usłyszeć! [emoji4] I nie dziwie sie, ze odczuwasz zmiane wagi. Ja przy 5kg i malym brzuszku wiecej mam problem z plecami a co dopiero Ty przy takim duzym brzuszku.

.jagodka nie dobijaj mnie [emoji37] Ja nadal mam nadzieje, ze lada dzien to minie!

Japko ogolnie nie ma problemu, moge spac, dzieci nie mam, pracy stałej tez ale mam uczelnie i poki co jeszcze jestem na dziennych na nornalnym trybie. A przy spaniu do 11 nie mam za duzo czasu na nauke a nawet na zajecia bo zaczynam wszystko od 10 ;l

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tym nie pomyślałam bo mi się nie zdarzyło nigdy karmić co godzinę najwyżej co trzy. Ale o dziwo dla mojego organizmu to nie problem, zawsze jakoś byłam wyspana mając noworodka. Życzę wam wszystkim tego. O wiele gorzej się czuje dźwigajac te kilogramy. Np. nie ma.szans stanąć na jednej nodze bo czuję jakby miała mi się złamać zaraz

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry