Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę,że nie masz czym sie martwić. Ja ostatnio mam na zmianę, dwie noce śpię a kolejne dwie wstaję po 2,3 razy bo nie mogę wytrzymać. Myślę ze dużo zależy od tego co zjesz na noc i ile wypijesz. Ja jak zjadlam owoce jakies to nawet i po 4 razy wstawalam. Wiec teraz ograniczam na noc wole spać niż latać co chwilę do wc.Dziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??
Ja już też nie wstaje od paru dni. Ale jakoś nie zastanawiałam się nad tymi i wydaje mi się, że to też zależy jak macica się ułoży - nie wiem czy mam rację. Bo czasem ją np "czuję" cały dzień, a czasem wcale. Jak się martwisz to masz możliwość jechać na Ip czy do gina? Albo może masz wizytę niedługo?Dziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??
U mnie też objawy pojawiają się i znikają, podobnie miałam w poprzedniej ciąży. Też nie wstaję każdej nocy.Dziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??
Kochana zaglądaj czasem do nas i pisz co słychać. Po części zostawiłaś tu odrobinę siebie także musisz czasem dać znać. A ja od siebie mocno trzymam za Ciebie kciuki by tym razem jak ujrzysz dwie kreseczka to żeby wyszły po 9 miesiącach całe zdrowe i rozowiutkiebuziaki
Trzymam Kochana kciuki by wszystko było dobrze! Jest mi strasznie ciężko na sercu ;( ciagle myśle, płacze;( taka wielka pustka mnie ogarnęła;( mogłam mieć aniołka i nagle nie mam... tak szybko się to skończyło ;(( jak wrócić teraz do pracy, jak to będzie ;( nie wiem nie potrafię się z tym pogodzić... ;((Hej babki.Doczytałam Was. U mnie niedziela nad morzem. Przydał się taki dzień na leżing i nicnierobingChociaż wieczorem kłuło mnie jakoś dziwnie ale to chyba z przemęczenia.
A dzisiaj to ja Was proszę o mocno zaciśnięte łapki, mam pierwszą wizytę na 18.20,uff w końcu. Ale już mnie telepie z nerwów.
Idealnie to ujęłaś.![]()
Macica rośnie więc normalne. Jak zaczynalam 8 tydzień to wyczytalam że jest już wielkości pomarańczy. Także mała piłka to dobre określenie[emoji6]Dziewczyny czy wy też macie uczucie jakbyscie mialy piłkę w samym dole brzucha? Albo bulgotania w brzuchu ?
Dziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??
DziękujęTrzymam Kochana kciuki by wszystko było dobrze! Jest mi strasznie ciężko na sercu ;( ciagle myśle, płacze;( taka wielka pustka mnie ogarnęła;( mogłam mieć aniołka i nagle nie mam... tak szybko się to skończyło ;(( jak wrócić teraz do pracy, jak to będzie ;( nie wiem nie potrafię się z tym pogodzić... ;((
Ja walczyłam i wierzyłam do końca... tylko u mnie beta rosła, slabo, ale rosla....Ja dzisiaj na 17.15 , ciężkie chwilę przede mną - w tamtym tygodniu beta spadła z 5846 do 4938 po 48h więc czuje że nie dostanę dobrych wiadomościczuje się świetnie i jest mała iskierka ,licze na cud. Trzymajcie kciuki.