ja jak miałam diagnozę ze moje bobo umarlo miałam bete 17442 a po 38 godz spadla do 140000
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak miałam diagnozę ze moje bobo umarlo miałam bete 17442 a po 38 godz spadla do 140000
To normalne. W I trymestrze ciśnie od hormonów, w okolicach II trymestru luzuje. A w III będziesz wspominać I z tęsknotą jak ci młody człowiek będzie urządzać harce na pęcherzu. ;-)Dziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??
O nie nie, ja dzisiaj mam tę moc........ mam tę mocCześć dziewczynytrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Czy wam też się chce spać? Mi to na stojąca się usypia![]()
o taaaaaaaak.....zasnęłabym chyba teraz w tym momencie, a siedzę w pracy dzisiaj do 18Cześć dziewczynytrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Czy wam też się chce spać? Mi to na stojąca się usypia![]()
To dobrze oby maleństwo wyzdrowialoPatusia juz po zabiegu, czekaja na wybudzenie. Nie musieli do serduszka odprowadzac <3
Do mnie jeszcze też nie do końcaJa też śpię na stojąco i często siku a tak to na szczęście brak objawów
Chociaż do mnie jeszcze nie dotarło że jestem w ciąży![]()
Spokojnie, ja tak samo mamDziewczyny ja tak na szybko. Przestalo mnie cisnac na pecherz w nocy, dzisiaj 10tc + 0 dni. Ostatnie dwie noce w ogole nie wstaje. Czy mam sie matrwic?? Czy Wy wszystkie wstajecie??