Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez przytylam 3kg w istatnie 3/4 tyg.. ale ja sie ciesze bo na poczatku schudlam .. wiec mam nadzieje ze jeszcze chociaz z 10kg przytyjeHej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...![]()
Gdzieś czytałam, że w 2 tymestrze waga powinna wzrastać przy bmi w normie lub górnej granicy o ok. 0,4 kg tygodniowo. W pierwszym trymestrze + 1,5 kg. Całościowo więc waga u Ciebie jest w normie. U mnie waga na razie +5 kg. Też jestem w 25 tygodniu i przez ostatnie 2 tygodnie widzę, że brzuch znacznie urósł. Nie dam rady zapiąć kurtki, w której chodziłam 2 tygodnie temu...Hej dziewczyny, czy Wy też zauważyłyście u siebie szybki przyrost wagi w ostatnich tygodniach? U mnie do 21 tc było to 3,5 kg, teraz jestem w 25 tc i waga wzrosła do 7 kg. Nie mam większego apetytu niż wcześniej, a mimo tego teraz przybywa mi 1kg tygodniowo. Jestem przerażona tym tempem wzrostu i obawiam się, że już tak zostanie, a na koniec będę niezłą słoniczką...![]()
Dlatego, że Karolina zrezygnowała z moderowania wątku zamkniętego. Spróbuj może napisać do Emilia S, jeśli mnie pamięć nie myli to teraz ona jest jedną z moderatorek.Co z tym forum zamkniętym? Czy istnieje możliwość dołączenia? Pisałam do
karolina921 jednak żadnej odpowiedzi nie uzyskałam...