Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam podobne odczucia podczas harców malutkiej ))) chociaż w sumie bardzie w dolnej części brzucha /macicy niż w pochwie...Dziewczyny mam 24 tc, czy może któraś ma podobne uczucie takiego rozpierania w pochwie, kłucie, uwieranie? Teraz trzyma mnie to 3 dni, wcześniej sporadycznie się zdarzało.
Cześć! Ja planuje poród w szpitalu państwowym, jednak chodzę prywatnie na wizyty do lekarza, który pracuje w tymże szpitalu.Hej mamuśki lutowe!
ja też mam termin na luty a konkretnie na 25Niestety moja ciąża przez spory czas była zagrożona i musiałam poddać się opiece dobrego specjalisty. Dodatkowo mój dzidzius ma tendencje to spore ruszania się i istnieje ryzyko, że będzie owinięty pępowiną, wciąż liczę na poród siłami natury, ale może skończy się i cc. naszczęście jestem w dobrch rekach dr jankowskiego.
A Wy gdzie planujecie rodzic? prywatnie czy publiczny?
Ja dokładnie tak samoCześć! Ja planuje poród w szpitalu państwowym, jednak chodzę prywatnie na wizyty do lekarza, który pracuje w tymże szpitalu.