Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja ogólnie coli nie piję bo mój mnie kiedyś oduczył, ale teraz od kilku dni ja bym hektolitrami cole piła i nie wiem co się dzieje. Kiedyś woda z miętą która sobie hodowałam a teraz? Limonki i cytryny w wodzie absolutnie, za kwaśne.@Gabrysia95 a wiesz, ze mi midwife mowila, zeby coli za duzo nie pic ze wzgledu na kofeine, cukier, I ogolnie niezbyt zdrowo I bez ciazytez ze wzgledu na To, ze mnie wybrzusza I bardzo zle dla zebow, o ktore w ciazy trzeba dbac podwojnie, ciekawa jestem jakie jest podejscie do tematu w Polsce?
@Maud I @FankaKadry powodzenia dziewczyny, trzymamy kciuki za łzy ze wzruszenia![]()
Daj znać Kochana jak tam chyba zawsze stresik jestAle fajnie to prawie jednocześnie będziemy leżały na kanapie i patrzyły na swoją dzidzieu mnie już trochę stresik jest
@raz_dwa_trzy @migotka1 @Baffi26 @Fanka Kadry witajcie dziewczyny! [emoji173]️ @ForgetMeeNot jestes tu?![]()
Tego niewiem we wtorek wizytaW którym jestes tygodniu ?![]()
Tak mi przykro [emoji853] nawet nie wiem co powiedzieć. [emoji853][emoji853]No my niestety się żegnamy Dziewczyny.
Fasola zatrzymala się na 6+0. Jadę do szpitala za godzinę z Mężem. Tydzień temu bylo serducho, dziś niestety. Jeszcze badania w szpitalu i zabieg.
Następnym razem się uda.
Trzymam za Was kciuki!!
Mi tez bardzo przykroTak mi przykro [emoji853] nawet nie wiem co powiedzieć. [emoji853][emoji853]