reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Oj to moja Sąsiadka to by ci wykład dała😂😂😂. mój pajac i pieluszka bo lubi się nią bawić.
Ja ciągle dostaje pytanie czy mu nie zimno bo chodzi po domu w pieluszce, przecież w domu mam tak gorąco że sama chodzę w samej koszulce i spodenkach, po co mam dziecko przegrzewać.

Oj to moja Sąsiadka to by ci wykład dała😂😂😂. mój pajac i pieluszka bo lubi się nią bawić.
A najbardziej to mi się śmiać chciało jak zapytałam się jej dlaczego ona sweterku? Powiedziała że ona mu się nabiegać za piątką dzieci😂😂😂😂 a te dzieci to kurde na ławce siedzą też biegają bo to takie co roku 🙄

reklama
Pojechałam dzis do rodzicow wózkiem na dzień mamy. Pizga u nas dziś trochę to trzeba przyznać bo wiatr nie miły 😂 mala w wozku ubrana w bodziak na ramiączkach, bluzeczka, i kurteczka cieniutka, leginsy i skarpetki. Kurtka ma kaptur więc czapeczki nie ubieralam, bo buda w gondoli więc stwierdzilam, że nie ma po co. Wyciagam młoda u rodziców z gondoli, a ona skarpet nie miała 😂 jezuu jak to rodzice zauważyli to zaczęło się, że jestem nieodpowiedzialna. Bo czapki nie ma i skarpet 😂😂 już mnie wkurzyli to ich nie wyprowadzałam z błędu, że poprostu skarpetki sama sobie ściągnęła a miała kocyk i nie widzialam, 😂😂 pozniej od nich wychodziłam to specjalnie jej nie ubieralam 😂😂 szybko wyszłam i szybko ubralam 😂😂teraz uszy mnie pieką więc pewnie ojciec z mamusia komentuja 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry