reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Tak czytam jakie macie problemy z tymi szczepieniami i podziwiam. Ja sie ciesze ze u nas bez problemu. Kolejne szczepienie dopiero jak mloda skonczy rok.
A pytanie do Was. Tez Was tak bola kregoslupy?
Ja coraz więcej mam małą na rękach. Jest ciekawa wszystkiego. Ale moj kregoslup lędźwiowy totalnie wysiadł.... klade sie spqc z łzami i tak samo wstaje
Mnie boli górna część pleców i kark 🤒

reklama
😱 No właśnie moja mama jedzie z koleżanka do sanatorium I pani Bożenka udostępnia nam dom. Coś jej tam zapłacimy wiadomo. Ale mówisz że tam hardcor? Ja to nigdy tam nie byłam Ale moja mama już parę razy była i mówiła że spoko można odpocząć Domek z ogródkiem jest i nam to wystarczy a podobno i jakieś Stawy są więc luz😎
Ja byłam na dziecięcym, u dorosłych pewnie inaczej.

Widzę dziewczyny ze większość ma problem z bólem kręgosłupa. I ja dołączam do tego grona. Mam wrażenie że cały czas mam napięte plecy, jakby nie mogły one odpocząć nawet jak śpię. Jak jestem wyprostowana i mam odłożyć małą do łóżeczka to ból dość spory.

No ja nie czuję żeby ta fizjo nas naciągała bo 2 tyg temu go pochwaliła i samą powiedziała że kontrolnie treść przed wyjazdem a tu masz Ci los ☹️
Mi fizjo umowila kolejna wizyte gdyby mloda nie załapała. A gdyby coś to kazala odwoływać. Trwało miesiąc zanim zakumala ze ma druga stronę. Jedz na wakacje i odpocznij. Młody tez niech dostanie chwile oddechu. Zresztą i tak ty z nim pewnie ćwiczysz wiesz pewne rzeczy możecie robic tam

Ja byłam na dziecięcym, u dorosłych pewnie inaczej.
jejku to Ty naprawdę jakąś traumę przeżyłaś :o po co Ty jeździłaś do tego sanatorium na kręgosłup?i paliłaś? nie zła jesteś😂
nie wiem może przesadzam i rzeczywiście muszę wyluzować ale boje się że potem będę żałować bo mu się coś stanie a tego sobie nie daruję☹️

jejku to Ty naprawdę jakąś traumę przeżyłaś :o po co Ty jeździłaś do tego sanatorium na kręgosłup?i paliłaś? nie zła jesteś😂
nie wiem może przesadzam i rzeczywiście muszę wyluzować ale boje się że potem będę żałować bo mu się coś stanie a tego sobie nie daruję☹️
Moja też cały czas na lewy, a od wczoraj zaczęła próbować przez prawą stronę fikać. :)

Bo ja mam poważnie chory kręgosłup. No a za gówniarza niestety paliłam, teraz mi niedobrze od zapachu papierosów 🙈🙈 ale wtedy jako zbuntowała 17stka byłam zła, że mnie tak ograniczają 🤣

Mi fizjo umowila kolejna wizyte gdyby mloda nie załapała. A gdyby coś to kazala odwoływać. Trwało miesiąc zanim zakumala ze ma druga stronę. Jedz na wakacje i odpocznij. Młody tez niech dostanie chwile oddechu. Zresztą i tak ty z nim pewnie ćwiczysz wiesz pewne rzeczy możecie robic tam
ale załapała a mój nie wiem 🤷‍♀️no właśnie ćwiczymy codziennie w południe bo wtedy najgorsze uv na zewnątrz więc zostajemy w domu ale widać nie skutecznie😕 chyba przesadziliśmy z tą lewą stroną i teraz jest efekt, że z prawą ma problem
no pojedziemy napewno bo Mąż się uparł

Moja też cały czas na lewy, a od wczoraj zaczęła próbować przez prawą stronę fikać. :)
ale spryciula🤩 a jak w odwrotną stronę w sensie z brzuszka na plecki?
kurde tak Was czytam to może to normalny etap....
czytam jeszcze na necie że dziecko wybiera sobie stronę jako wiodącą najpierw czyżby był leworęczny 🤔 ja to mało zrobię lewą wolę prawą ale Maż jest oburęczny🤪

reklama
ale załapała a mój nie wiem 🤷‍♀️no właśnie ćwiczymy codziennie w południe bo wtedy najgorsze uv na zewnątrz więc zostajemy w domu ale widać nie skutecznie😕 chyba przesadziliśmy z tą lewą stroną i teraz jest efekt, że z prawą ma problem
no pojedziemy napewno bo Mąż się uparł
U mnie dlugo tej strony nie lapala. Zaczela. Jej podawać zabawki w druga, kłaść sie od tej nielubiane strony zeby się patrzyla, pokazywałam tak książki. Zmieniałam pampersa. I załapała ze ma obie strony. Tez na początku we wszystkim szukałam problemu bo pierwsza wyczekana corka. Ale odpuściłam troche bo i pediatra i fizjo mi mowily ze ona potrzebuje czasu żeby się rozwinąć. Oczywiście kontrolować, czuwać itp. Ale tez nie zamęczać bo Wy nie będziecie mieli sily. Jedz na wakacje i korzystaj!;) należą Wam się. I maluch tez napewno będzie zadowolony;D

Do góry