reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dziewczyny, bo ja się zgubiłam. Mleko modyfikowane 2 jest od 7 miesiąca życia. Czyli od 6miesiecy+1dzien, czy 7+1 dzień. 🤯 bo mowilyscie że już zaczynacie podawać 2 . A mi się wydawało że to dopiero się daje 7+1
Ja już też 2 daje z tym że my jeszcze się karmimy pół na pół cyc i mm. Nie mogę oduczyć nocnego karmienia cycem bo młody się tak drze jakby go ze skóry obcierali jak cyca nie dostanie 🤷

reklama
Ja już też 2 daje z tym że my jeszcze się karmimy pół na pół cyc i mm. Nie mogę oduczyć nocnego karmienia cycem bo młody się tak drze jakby go ze skóry obcierali jak cyca nie dostanie 🤷
Tez w nocy daje cyca😂 z wygody chyba 😂 ale jak już wrócę do domu to kończę chyba z nocnym karmieniem bo będzie coraz ciezej

Pogoda się psuje 😥😥

Załączniki

• Screenshot_20210801_140441_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210801_140441_com.android.gallery3d.jpg
    397,8 KB · Wyświetleń: 94
U nas jazda autem ostatnio to katastofa! Fotelik parzy, ciagle chce siadac i sie podnosic i ryczy😩 każdy wyjazd konczy się rykiem😭😭
A probowaliscie wieszac jakies zabawki? Ja np wieszam bardzo czesto karuzele turystyczna z tiny love, na uchwycie na reke (tam nad szybą) i czesto u mas mloda sie gapi a potem zasypia.

reklama
A probowaliscie wieszac jakies zabawki? Ja np wieszam bardzo czesto karuzele turystyczna z tiny love, na uchwycie na reke (tam nad szybą) i czesto u mas mloda sie gapi a potem zasypia.

wszystkiego probowaliśmy, nie chce lezec i koniec😩

Do góry