• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

nie chciałabym mu zmieniać mleka na tym etapie, nic mu sie od niego nie działo, żadne wysypki, zero problemow z kupką itd a pije je praktycznie od urodzenia. Też nam sie wydaje że ostatnio wszystko go rozprasza, ciagle patrzy, slucha, musi wszystko widziec inaczej niezadowolony 😂 dzisiaj byliśmy w restauracji, nie pił 4h więc stwierdziłam ze bedzie głodny ale wszystko było ważniejsze niż butelka i finalnie wypił 60 ml i koniec🤷🏼‍♀️ też chciałam jeszcze troche poczekać z jedzonkiem ale boje sie ze jak tak cyrkuje z tym mlekiem to coś musi jednak jeść a moze juz własnie tego potrzebuje, kto to wie🤷🏼‍♀️ dam znać jak nam jutro pójdzie🙃
Moja mloda teraz jest zafascynowana światem i na jedzenie musze isc z nia gdzieś gdzoe nic jej nie rozprasza. Druga sprawa może zęby ida i nie chce tyle jesc?

reklama
Spoko, ja mam nadzieję, że mój będzie rezolutny i sobie w życiu poradzi, a nie jak matka. Wolę udawać, że nie umiem angielskiego, bo wstydzę się odezwać 🤣
z mówieniem wiele ludzi ma problem. To zupelnie normalne jesli nie ma sie okazji do praktykowania. U mnie w pracy wszyscy bardzo dobrze znaja angielski, a jesli zaczyna się rozmowa to widać, że ludzie się denerwują. To przychodzi z praktyką ;) też kiedyś się bałam odezwac po angielsku.

z mówieniem wiele ludzi ma problem. To zupelnie normalne jesli nie ma sie okazji do praktykowania. U mnie w pracy wszyscy bardzo dobrze znaja angielski, a jesli zaczyna się rozmowa to widać, że ludzie się denerwują. To przychodzi z praktyką ;) też kiedyś się bałam odezwac po angielsku.
Ja mieszkałam w Anglii 8 msc i przez miesiąc słowa nie powiedzialam 😀 bylam zmuszona pierwszy raz się odezwać jak poszlam sobie kupić buty i potrzebowałam inny rozmair 😂😂

Spoko, ja mam nadzieję, że mój będzie rezolutny i sobie w życiu poradzi, a nie jak matka. Wolę udawać, że nie umiem angielskiego, bo wstydzę się odezwać 🤣
Moj maz nie lubi zamawiać pizzy 😂a musi np iść do ludzi i mówić że tu będzie stał słup 😂 ja np jestem bardzo otwarta osoba, potrafię szybko odnaleźć się w nowej sytuacji. Jestem optymistka i twierdzę, że wszystko da się zrobić. Moja najgorsza wada jest szczerość 😂bo czasami powinno się przemilczeć pewne kwestie a ja nie umiem

Moj maz nie lubi zamawiać pizzy 😂a musi np iść do ludzi i mówić że tu będzie stał słup 😂 ja np jestem bardzo otwarta osoba, potrafię szybko odnaleźć się w nowej sytuacji. Jestem optymistka i twierdzę, że wszystko da się zrobić. Moja najgorsza wada jest szczerość 😂bo czasami powinno się przemilczeć pewne kwestie a ja nie umiem
Mam to samo 🤦‍♀️ Chociaz np w pracy sie juz hamuje, juz sie nauczylam ze lepiej pewne kwestie przemilczec 🤣 ale w zyciu prywatnym niestety mam z tym problem 😄

reklama
Ja mieszkałam w Anglii 8 msc i przez miesiąc słowa nie powiedzialam 😀 bylam zmuszona pierwszy raz się odezwać jak poszlam sobie kupić buty i potrzebowałam inny rozmair 😂😂
Tzn zr mieszkalas ale nie musialas uzywac w trakcie za duzo angielskiego :) moja kuzynka pracowala tam ale wsrod polakow i tez wrocila bez jezyka ;) generalnie mowienie w obcym jezyku jest najtrudniejsza umiejetnoscia ;) pamietam jak lata temu w pracy rozmawialam z angolami przez telefon to mnie paraliżowało 🤣 a angielski mialam na wysokim poziomie. I naprawde duuuuzo takich rozmow musialam odbyc zeby wreszcie poczuci sie komfortowo ;) ale tez nie kazdy potrzebuje, wiec nic na sile.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry