Ja sie zastanawiałam skad te dzieci czerpią energię. ;DMy już po skoku. Teraz wstał i się nagle bawi. Kocham go, ale mam wrażenie, że on po kryjomu wypija litry kawy
Ja bym była![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja sie zastanawiałam skad te dzieci czerpią energię. ;DMy już po skoku. Teraz wstał i się nagle bawi. Kocham go, ale mam wrażenie, że on po kryjomu wypija litry kawy
Ja bym była![]()
Albo w tym mleku coś jestJa sie zastanawiałam skad te dzieci czerpią energię. ;D
Wampiry energetyczneJa sie zastanawiałam skad te dzieci czerpią energię. ;D
No mnie trzeba poznać, żeby polubićJakbym czytała o sobie. Też większość mówi, że masz ciężki charakter?
Jesli chodzi o jeżdżenie, to u nas zazwyczaj nie ma problemu. Tyle, że mamy lusterko i ja nie jeżdżę z tyłu. Tylko muzyka musi grać i trzeba gadać do Małego a on sobie obserwuje przez okno albo właśnie patrzy w to lusterko. W rodzinie, gdzie też były akcje podczas jazdy i mama przesiadła się do przodu po roku, a dziecko zaczęło jeździć z lusterkiem to się polubiło z samochodem [emoji2]
Ja mam to samoNo mnie trzeba poznać, żeby polubićprzy dalszym Poznaniu zyskuje
![]()
A jak mały się czuję teraz ? Jakie mieliście szzepienia ?Młody dzisiaj po pierwszych szczepieniach. Były krzyki, ale na szczęście krótko![]()
5w1, pneumokoki i wzwA jak mały się czuję teraz ? Jakie mieliście szzepienia ?