• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jakbym czytała o sobie. Też większość mówi, że masz ciężki charakter?

Jesli chodzi o jeżdżenie, to u nas zazwyczaj nie ma problemu. Tyle, że mamy lusterko i ja nie jeżdżę z tyłu. Tylko muzyka musi grać i trzeba gadać do Małego a on sobie obserwuje przez okno albo właśnie patrzy w to lusterko. W rodzinie, gdzie też były akcje podczas jazdy i mama przesiadła się do przodu po roku, a dziecko zaczęło jeździć z lusterkiem to się polubiło z samochodem [emoji2]
No mnie trzeba poznać, żeby polubić 🤐😂 przy dalszym Poznaniu zyskuje 😂

Cześć dziewczyny 🙃
Nie wiem czy mnie pamiętacie jeszcze :) rodziłam jako pierwsza - 25.01
Ulotniłam się z forum na jakiś czas bo nie mogłam sobie poradzić psychicznie z moim Krzysiem. A raczej z samą sobą czytając o waszych dzieciakach jakie spokojnie kiedy mój się darł w niebogłosy. Teraz już jest znacznie lepiej, a przyczyną tych problemów była najprawdopodobniej wit D. Generalnie przejrzałam trochę wpisów i mam jedno stwierdzenie: Marta, twoje dziecko jest mega wyjątkowe. Gdzieś mi się przewinęło że mówi już "tata" a teraz sam je ! No mega wyjątkowy ! Zazdroszczę, musiał przeskoczyć już kilka etapów rozwoju 😉. Mój jest starszy a jedynie potrafi piszczeć i mruczeć niezrozumiale, nie mówiąc o jedzeniu 😋

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry