rosenberg
Fanka BB :)
A czuje się ok. Tzn trochę może więcej marudzi i więcej cycka chce, poza tym bez zmian5w1, pneumokoki i wzw
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A czuje się ok. Tzn trochę może więcej marudzi i więcej cycka chce, poza tym bez zmian5w1, pneumokoki i wzw
Jasne, że pamiętamy. Najstarszy z forum! A co z witaminka d? Niedobór czy za dużo?Cześć dziewczyny
Nie wiem czy mnie pamiętacie jeszczerodziłam jako pierwsza - 25.01
Ulotniłam się z forum na jakiś czas bo nie mogłam sobie poradzić psychicznie z moim Krzysiem. A raczej z samą sobą czytając o waszych dzieciakach jakie spokojnie kiedy mój się darł w niebogłosy. Teraz już jest znacznie lepiej, a przyczyną tych problemów była najprawdopodobniej wit D. Generalnie przejrzałam trochę wpisów i mam jedno stwierdzenie: Marta, twoje dziecko jest mega wyjątkowe. Gdzieś mi się przewinęło że mówi już "tata" a teraz sam je ! No mega wyjątkowy ! Zazdroszczę, musiał przeskoczyć już kilka etapów rozwoju. Mój jest starszy a jedynie potrafi piszczeć i mruczeć niezrozumiale, nie mówiąc o jedzeniu
![]()
Rota będziecie mieli pomijane ? Życzę ci, żeby miał po szczepieniu jak mój, wtedy śpi cały dzień i noc5w1, pneumokoki i wzw
No właśnie, boli cycek jak zęby wyjdą czy nie ?Ale wydaje mi się, że będą mu szły teraz górne jedynki bo jest tak samo jak było przed dolnymi... Wszystko pcha do buzi aż się denerwuje, doi więcej smoczka i czasami przy karmieniu stękaboje się, że jak mu już wyjdą też górne to mnie zacznie gryźć
![]()
O to razem z moim z 25 jestCześć dziewczyny
Ulotniłam się z forum na jakiś czas bo nie mogłam sobie poradzić psychicznie z moim Krzysiem. A raczej z samą sobą czytając o waszych dzieciakach jakie spokojnie kiedy mój się darł w niebogłosy. Teraz już jest znacznie lepiej, a przyczyną tych problemów była najprawdopodobniej wit D. Generalnie przejrzałam trochę wpisów i mam jedno stwierdzenie: Marta, twoje dziecko jest mega wyjątkowe. Gdzieś mi się przewinęło że mówi już "tata" a teraz sam je ! No mega wyjątkowy ! Zazdroszczę, musiał przeskoczyć już kilka etapów rozwoju. Mój jest starszy a jedynie potrafi piszczeć i mruczeć niezrozumiale, nie mówiąc o jedzeniu
![]()
Ta pediatra na pewno na rota nie zaszczepi bo my dopiero pierwsze dawki, nie licząc szczepień szpitalnych. Ale mam jeszcze wizytę w poradni szczepień i tam się dowiem co i jak. Bo w czd doktorka powiedziała, że rota też jak najbardziejRota będziecie mieli pomijane ? Życzę ci, żeby miał po szczepieniu jak mój, wtedy śpi cały dzień i noc
No właśnie, boli cycek jak zęby wyjdą czy nie ?
Problem był raczej z rodzajem witaminy. Dawałam D-vitum w sprayu. Mały płakał i płakał ale nigdy bym nie pomyślała że od tego. Jakoś minęły 3 miesiące i kazałam kupić mężowi vigantol, zrobiłam 2 dni przerwy w podawaniu i dałam ten vigantol. Wydawało mi się że jest spokojniejszy, ale jak zasypiał na noc to ok północy budził się ze strasznym płaczem przez sen i stwierdziłam że pewnie ten vigantol. Kupiliśmy znowu ten D-vitum i koszmar wrócił... Teraz podajemy vigantol i mały płacze tylko jak jest głodny albo śpiącyJasne, że pamiętamy. Najstarszy z forum! A co z witaminka d? Niedobór czy za dużo?
Słyszałam, że właśnie często po Wit D są problemu brzuszkowe itp. moj na początku w pierwszym miesiącu dostawał jakis vigantol czy coś w tym stylu i potem go męczyły bąki. A później dostaliśmy na receptę metabolit Wit D devisol i problem zniknąl.Cześć dziewczyny
![]()
Z tymi szczepieniami dziwne, jedni mówią tak, a drudzy tak, że niby nie działają po 24tygTa pediatra na pewno na rota nie zaszczepi bo my dopiero pierwsze dawki, nie licząc szczepień szpitalnych. Ale mam jeszcze wizytę w poradni szczepień i tam się dowiem co i jak. Bo w czd doktorka powiedziała, że rota też jak najbardziej
A z dolnymi zębami na razie póki co nic nie boli, z tym że one są dość małe, więc chyba jeszcze rosną
O której rodzilas ?O to razem z moim z 25 jest
Już lepiej psychicznie się czujesz ?