Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Co do spania to w ogóle lekarka powiedziała, że jak jest np drzemka dłuższą albo jedna dwie więcej to spoko. Ale gdyby np spał 3-4h co do niego niepodobne zupełnie to raczej wypadałoby to sprawdzić bo nie powinno tak byćRota będziecie mieli pomijane ? Życzę ci, żeby miał po szczepieniu jak mój, wtedy śpi cały dzień i noc
No właśnie, boli cycek jak zęby wyjdą czy nie ?
O 11:15 miałam CCO której rodzilas ?Ja miałam CC o 19:43
Psychicznie świetnie, spotykam się z koleżanką która ma kilka dni młodszego syna i ona też przechodziła takie załamanie więc się wspierałyśmymam czasem momenty załamania ale chwilowe
właśnie od tygodnia wprowadzam mu rytm dnia ( sen po 3h aktywności, mm co 3h ) i dzięki temu ma 3 drzemki po 1.5-2h a nie 6 drzemek po 20-30 min... I je co 3h a nie 2
wcześniej jakoś na to nie wpadłam i męczył się i on i ja bo nawet wyjścia żadnego nie mogłam zaplanować bo jak gdzieś jechałam to mi zasypiał w samochodzie
![]()
Mówisz ? Mój po szczepieniu śpi, je, śpi je, a w nocy to po 8 h ciągiem. Lekarka nic nie mówiła, że to źle.Co do spania to w ogóle lekarka powiedziała, że jak jest np drzemka dłuższą albo jedna dwie więcej to spoko. Ale gdyby np spał 3-4h co do niego niepodobne zupełnie to raczej wypadałoby to sprawdzić bo nie powinno tak byćale w sumie on spał dwa razy po 40min po szczepieniu więc ok.
No ale wiesz co lekarz to opinia...O 11:15 miałam CC![]()
To dobrze, że już jest ok. Ja też miałam załamania, bo samotność mnie dobijała, brakowało mi koelzanek, ale juz to przetrawilam.
Mówisz ? Mój po szczepieniu śpi, je, śpi je, a w nocy to po 8 h ciągiem. Lekarka nic nie mówiła, że to źle.
Mnie właśnie denerwuje, że lekarze nie mają zgodnej opiniiNo ale wiesz co lekarz to opinia...Ufam, że zwykle jednak instynkt macierzyński nie zawodzi i trzeba się nim trochę kierować bo tak to nie wiadomo kogo słuchać.
Ja się cieszę, że szczepienie kolejne dopiero na rokNo ale wiesz co lekarz to opinia...Ufam, że zwykle jednak instynkt macierzyński nie zawodzi i trzeba się nim trochę kierować bo tak to nie wiadomo kogo słuchać.
To twój starszyO 11:15 miałam CC
To dobrze, że już jest ok. Ja też miałam załamania, bo samotność mnie dobijała, brakowało mi koelzanek, ale juz to przetrawilam.
Mówisz ? Mój po szczepieniu śpi, je, śpi je, a w nocy to po 8 h ciągiem. Lekarka nic nie mówiła, że to źle.
Nieważne jak, ważne że sąTo twój starszyja szłam na poród naturalny a wyszło CC
![]()