• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Dalej jeden wielki plac budowy, ale jest tv i PlayStation 😂

Załączniki

• IMG_20210802_160759.jpg
    IMG_20210802_160759.jpg
    986,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Rota będziecie mieli pomijane ? Życzę ci, żeby miał po szczepieniu jak mój, wtedy śpi cały dzień i noc 🥰

No właśnie, boli cycek jak zęby wyjdą czy nie ?
Co do spania to w ogóle lekarka powiedziała, że jak jest np drzemka dłuższą albo jedna dwie więcej to spoko. Ale gdyby np spał 3-4h co do niego niepodobne zupełnie to raczej wypadałoby to sprawdzić bo nie powinno tak być 🤷 ale w sumie on spał dwa razy po 40min po szczepieniu więc ok.

O której rodzilas ? 😀 Ja miałam CC o 19:43 :D
Psychicznie świetnie, spotykam się z koleżanką która ma kilka dni młodszego syna i ona też przechodziła takie załamanie więc się wspierałyśmy 😀 mam czasem momenty załamania ale chwilowe 😀 właśnie od tygodnia wprowadzam mu rytm dnia ( sen po 3h aktywności, mm co 3h ) i dzięki temu ma 3 drzemki po 1.5-2h a nie 6 drzemek po 20-30 min... I je co 3h a nie 2 😆 wcześniej jakoś na to nie wpadłam i męczył się i on i ja bo nawet wyjścia żadnego nie mogłam zaplanować bo jak gdzieś jechałam to mi zasypiał w samochodzie 😆
O 11:15 miałam CC 😁😁
To dobrze, że już jest ok. Ja też miałam załamania, bo samotność mnie dobijała, brakowało mi koelzanek, ale juz to przetrawilam.
Co do spania to w ogóle lekarka powiedziała, że jak jest np drzemka dłuższą albo jedna dwie więcej to spoko. Ale gdyby np spał 3-4h co do niego niepodobne zupełnie to raczej wypadałoby to sprawdzić bo nie powinno tak być 🤷 ale w sumie on spał dwa razy po 40min po szczepieniu więc ok.
Mówisz ? Mój po szczepieniu śpi, je, śpi je, a w nocy to po 8 h ciągiem. Lekarka nic nie mówiła, że to źle.

To dobrze, że już jest ok. Ja też miałam załamania, bo samotność mnie dobijała, brakowało mi koelzanek, ale juz to przetrawilam.

Mówisz ? Mój po szczepieniu śpi, je, śpi je, a w nocy to po 8 h ciągiem. Lekarka nic nie mówiła, że to źle.
No ale wiesz co lekarz to opinia... 🙄 Ufam, że zwykle jednak instynkt macierzyński nie zawodzi i trzeba się nim trochę kierować bo tak to nie wiadomo kogo słuchać.

To twój starszy 😆 ja szłam na poród naturalny a wyszło CC 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry