G
gość _199
Gość
Mamy zęba!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ZazdroszczęMamy zęba!!
Ok, czyli u nas się tak nie daJeśli mamy np szczepienie o 9 to staram się go np uśpić o 7:30 (wstaje zawsze między 5 a 6), a jak się nie udaje to przetrzymuję go i zasypia w samochodzie w drodze powrotnej. Potem z fotelikiem do domu i tak mi śpi. Generalnie ja dużo nie wychodzę z domu, raz w tygodniu jadę do teściów na cały dzień praktycznie i wtedy wyjeżdżam wtedy jak wstanie z pierwszej drzemkiz jedzeniem to czasem daje mu po 2h bo musimy wyjść a nie zdążymy wrócić za godzinę
![]()
Ja właśnie mam wrażenie, że dobrze żeby to działało w dwie strony. Tj trzeba się dostosować do dziecka, ale dziecko musi się też przystosować do rodzicówMy to samoi w sumie niech się dostosuje do naszego trybu
![]()
U nas już drugi się przebił, śliny na potęgę i więcej marudzi, ale póki co do zniesieniaMamy zęba!!
Mieszkamy na wsi, sklepu u nas nie ma żadnegoOk, czyli u nas się tak nie daja nigdy nie wiem kiedy mi coś wypadnie, jeżdżę z młodym wszędzie - do sklepu, do banku, do lekarza swojego i jego, na budowę. Jutro kładą nam panele i jadę z młodym i będziemy oglądać jak Pan Wojtek montuje
trochę zazdroszczę takiej rutyny chociaż z drugiej strony myślę, że wszystko zależy od trybu zycia właśnie
![]()
My dzisiaj musimy się dostosować do Panny HannyJa właśnie mam wrażenie, że dobrze żeby to działało w dwie strony. Tj trzeba się dostosować do dziecka, ale dziecko musi się też przystosować do rodzicówkompromisy
![]()
Też mamy gorsze dniMy dzisiaj musimy się dostosować do Panny Hannybo taka maruda!!!! Dzisisj u nas zimno a ta nie lubi skarpetek
![]()