• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jeśli mamy np szczepienie o 9 to staram się go np uśpić o 7:30 (wstaje zawsze między 5 a 6), a jak się nie udaje to przetrzymuję go i zasypia w samochodzie w drodze powrotnej. Potem z fotelikiem do domu i tak mi śpi. Generalnie ja dużo nie wychodzę z domu, raz w tygodniu jadę do teściów na cały dzień praktycznie i wtedy wyjeżdżam wtedy jak wstanie z pierwszej drzemki :) z jedzeniem to czasem daje mu po 2h bo musimy wyjść a nie zdążymy wrócić za godzinę :)
Ok, czyli u nas się tak nie da 🙈 ja nigdy nie wiem kiedy mi coś wypadnie, jeżdżę z młodym wszędzie - do sklepu, do banku, do lekarza swojego i jego, na budowę. Jutro kładą nam panele i jadę z młodym i będziemy oglądać jak Pan Wojtek montuje 😂 trochę zazdroszczę takiej rutyny chociaż z drugiej strony myślę, że wszystko zależy od trybu zycia właśnie :D

Ja żadnej rutyny nie wprowadzam. Wystarczy mi, że w nocy śpi i je regularnie, a jak mamy jakieś wyjście to ustawiam karmienia pod to albo jak jest możliwość to karmię poza domem. Ze spaniem w dzień to jest różnie, nie usypiam na siłę, jak chce to sam zasypia, jedynie jak już widzę, że jest zmęczony a nie może zasnąć, to mu pomagam, ale teraz ciężko, bo smoczka już nie używamy 😆 my w sumie też często gdzieś jeździmy, więc nie dałoby się wszystkiego o tej samej porze robić, chociaż karmienia już od jakiegoś czasu ma mniej więcej o tych samych porach, ale to tak jakoś samo wyszło 😉

Ok, czyli u nas się tak nie da 🙈 ja nigdy nie wiem kiedy mi coś wypadnie, jeżdżę z młodym wszędzie - do sklepu, do banku, do lekarza swojego i jego, na budowę. Jutro kładą nam panele i jadę z młodym i będziemy oglądać jak Pan Wojtek montuje 😂 trochę zazdroszczę takiej rutyny chociaż z drugiej strony myślę, że wszystko zależy od trybu zycia właśnie :D
Mieszkamy na wsi, sklepu u nas nie ma żadnego 😆 dopiero w miasteczku obok, ale zakupy robi mąż jak będzie z pracy 😃 jak potrzebuje pilnie gdzieś jechać to przeważnie proszę siostrę żeby przyjechała małego chwilę zabawić 😃 albo podrzucam teściowej 😃 do banku jeździć nie muszę bo wszystko przez internet a czego się nie da to dzwonię do koleżanek ( pracuje w banku ) i pomagają 😉
Na razie plan działa tydzień, zobaczymy co dalej 😆 szykuje się nam niedługo roczek u kuzyna, i wtedy to się na pewno wszystko rozjedzie. Stresuje się tym jeszcze bo zawsze jak jest więcej ludzi, więcej się dzieje to później przed snem to przeżywa i płacze, rzuca się po łóżeczku i ciężko mu zasnąć...

Gołe stopy 😂

Załączniki

• IMG_20210802_195945.jpg
    IMG_20210802_195945.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry