marta18691
Fanka BB :)
Ja już dawno w spacerówceTo mój już dawno śmiga w gondoli na brzuch. To jest znak do zmiany na spacerówkę?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już dawno w spacerówceTo mój już dawno śmiga w gondoli na brzuch. To jest znak do zmiany na spacerówkę?![]()
No wiem, ale mój młody jest maly, więc mieści się spokojnie w gondoli i właśnie może tam się na brzuch przewracać itp, więc nie zmieniam na razie na spacerówkę skoro mu pasuje.Ja już dawno w spacerówce![]()
No to jak mu psuje jeszcze to dobrze a ile waży?No wiem, ale mój młody jest maly, więc mieści się spokojnie w gondoli i właśnie może tam się na brzuch przewracać itp, więc nie zmieniam na razie na spacerówkę skoro mu pasuje.
Ja też uważam, że dziecia wygodniej w gondolachNo wiem, ale mój młody jest maly, więc mieści się spokojnie w gondoli i właśnie może tam się na brzuch przewracać itp, więc nie zmieniam na razie na spacerówkę skoro mu pasuje.
Moja normalnie wymiotuję smierdzi wymiotami...Zawsze jak człowiek chce te najlepsze rzeczy a wychodzi inaczej widocznie nie pasuje jej....
Ja mojemu daje teraz little steps i lubi te mleko nie ulewal mi ani razu....po tym mleku....
No to trzeba zmienić i jakie teraz będziesz szukać? po każdej butelce wymiotuje?Moja normalnie wymiotuję smierdzi wymiotami...
6300No to jak mu psuje jeszcze to dobrze a ile waży?
A może coś jej nie siadło z papek?Moja normalnie wymiotuję smierdzi wymiotami...