marta18691
Fanka BB :)
Super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu zmieniasz?Też kupiłam little steps. Skończę hipp i spróbuję dać![]()
U mnie pomagał na początku jak zmagałam się z depresja. To fakt. Jak wyszłam na prosta to olal temat. Tez viagle w pracy itp. Juz nie pamiętam kiedy mialam czas na spokojna kapiel chociażby. Teraz mial mnie odciążyć ale a to ogródek, a to podwórko, a to coś musi zrobić innego i tak w kolo a ja dalej sama.... porazka. Juz padam na twarz czasami.Ja marzę też żeby mój facet jakiś urlop miał, trochę bym miała może wolnego czasu. W sumie odkąd młody się urodził to nie miał w ogóle wolnego, cały czas w robocie od rana praktycznie do nocy, ledwo wejdzie do chaty, a dziecko zaraz kąpiel i do spania. Jeszcze teraz przez tą chałupę to w ogóle często wracal po nocyostatnio próbowałam poczytać książkę... Udało mi się zrobić całe 28 stron
aż zaczęłam jeździć do rodziców swoich ostatnio żeby chociaż na chwilę się młodym zajęli
@olga.1 a co mąż nawymyślał? Oni to też są często agenci tacy, że ja nie wiem
![]()
Znam to. Oczywiście wymęczony po pracy i nic mu się nie chce, w weekend zero wejść bo odpoczywa, a ja mam dość czterech ścianU mnie pomagał na początku jak zmagałam się z depresja. To fakt. Jak wyszłam na prosta to olal temat. Tez viagle w pracy itp. Juz nie pamiętam kiedy mialam czas na spokojna kapiel chociażby. Teraz mial mnie odciążyć ale a to ogródek, a to podwórko, a to coś musi zrobić innego i tak w kolo a ja dalej sama.... porazka. Juz padam na twarz czasami.
Otóż to. U mnie na początku pomagał bo wiedzial ze ciezko mi po szpitalu itp. A teraz stwierdzil ze przeciez pracuje wiec jest gorzej zmęczony ode mnie.Znam to. Oczywiście wymęczony po pracy i nic mu się nie chce, w weekend zero wejść bo odpoczywa, a ja mam dość czterech ścian![]()