Michalina_25
Fanka BB :)
to bezpośrednio po butelce czy po jakimś czasie?Moja normalnie wymiotuję smierdzi wymiotami...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to bezpośrednio po butelce czy po jakimś czasie?Moja normalnie wymiotuję smierdzi wymiotami...
No to i tak fajna waga jak miał małą wagę urodzeniowa
Ja ją usypiałam w wózku, bo w dostawce mi się przekręca i płacze, a jednak jak mi się przekręci pod moją nieobecność w gondoli i fiknie to trochę słabo. Nie wiem co wymyśliTo mój już dawno śmiga w gondoli na brzuch. To jest znak do zmiany na spacerówkę?![]()
Czasami po 5 min czasami po 40minto bezpośrednio po butelce czy po jakimś czasie?
Ja dopiero zmieniłam jak się na brzuchu zaczął podnosić do góry, póki tylko leżał to ok.No wiem, ale mój młody jest maly, więc mieści się spokojnie w gondoli i właśnie może tam się na brzuch przewracać itp, więc nie zmieniam na razie na spacerówkę skoro mu pasuje.
Jakie mleko dajesz ? Możesz spróbować zmienić na AR, np Bebilon AR, ono jest przeciw ulewaniu. Możesz kupić i dodawać zagęszczacz do obecnego mleka. Ewentualnie może mieć nietolerancję np laktozy. Najlepiej udać się do pediatry, podpowie co i jakMoja normalnie wymiotuję smierdzi wymiotami...
Też kupiłam little steps. Skończę hipp i spróbuję daćZawsze jak człowiek chce te najlepsze rzeczy a wychodzi inaczej widocznie nie pasuje jej....
Ja mojemu daje teraz little steps i lubi te mleko nie ulewal mi ani razu....po tym mleku....
Moze po tym piasku? Wczesniej nie bylo problemu?Moja normalnie wymiotuję smierdzi wymiotami...
Niee był był problem, ale myslalam ze minie. Niestety coraz bardziej.Moze po tym piasku? Wczesniej nie bylo problemu?