Ewq9
Fanka BB :)
U mnie jak przewróci się na brzuch to od razu ręce prostuje, głowa do góry i płacz z zamkniętymi nawet oczamiHmmm a czemu nie na brzuch? Mój młody przewraca sie na brzuch i tak śpipraktycznie zawsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jak przewróci się na brzuch to od razu ręce prostuje, głowa do góry i płacz z zamkniętymi nawet oczamiHmmm a czemu nie na brzuch? Mój młody przewraca sie na brzuch i tak śpipraktycznie zawsze
U mnie jak przewróci się na brzuch to od razu ręce prostuje, głowa do góry i płacz z zamkniętymi nawet oczami [emoji38] nigdy nie spał na brzuchu, nawet jako noworodek i do tej pory nie śpi [emoji38]
Dlatego polecam patent z kołderka lub grubszym kocemU nas dokładnie to samo. A on to z automatu już na brzuszek i płacz...
SuperDziewczyny. Byłam właśnie na rowerze 2h. Mąż ogarnął 2 dzieci. Wykąpał 2, dał kolacje starszej. Uspil młodszaa ja poczułam taki relaks na rowerze
mega uczucie!! Poszedl właśnie usypiac starsza
a ja czuję się nie potrzebna hahaha
cos chyba chce ode mnie
chociaż raz w tygodniu będę wychodzić tak na rower by przewietrzyć głowę
U nas z karmieniami to samoU mnie 3 drzemki, czasami się wkradnie 4ta krótka np na spacerze dodatkowo. A co do karmien to się chyba nie będę wypowiadać bo z 10 na dobę spokojnie wychodzi![]()
Moja tez nauczyla sie spac ostatnio na brzuchu. Co wiecej, jak spi na brzuchu to ma dluższe te drzemki. A ja moge odetchnac i nawet troche winka załyczyćHmmm a czemu nie na brzuch? Mój młody przewraca sie na brzuch i tak śpipraktycznie zawsze
Nie wiem haha. Może ojciec mu coś po kryjomu daje. Tak to samo mleko matkimoże chcesz do kawki?
![]()
Powiem Ci ze jak moja przewrocila sie na brzuch w nocy to ka zawwsze do niej lecialam, bo ona wchodzila od razi w pozycje do raczkowania. Az jednego razu postanowilam sie poprzygladac w kamerce co wykombinuje. I ta polozyla sie z powrotem. Pokrecila i zasnela. Nie zawsze tak jest, ale najczesniej w pierwszej czesci nocnego spania wlasnie zasypia na brzuchu.U mnie jak przewróci się na brzuch to od razu ręce prostuje, głowa do góry i płacz z zamkniętymi nawet oczaminigdy nie spał na brzuchu, nawet jako noworodek i do tej pory nie śpi
![]()
A no chyba że takU mnie jak przewróci się na brzuch to od razu ręce prostuje, głowa do góry i płacz z zamkniętymi nawet oczaminigdy nie spał na brzuchu, nawet jako noworodek i do tej pory nie śpi
![]()
Moja ma 3 albo 4 drzemki dziennie. Po dwóch godzinach aktywności już jest śpiąca i marudna. Je przeważnie mleczko co 3 godziny w dzień. Słoiczek to taki dodatek i go nie traktuje jak pożywne jedzenie, mleczko najważniejszeCzy wszystkie dzieciaczki przeszły już na 2 drzemki ? U nas nadal 3 i nie wiem czy próbować mu zmieniać czy nie skoro potrzebuje nadal snu po ok 3h aktywności. I jak z karmieniem mlekiem ? Jedzą wam co 3h czy rzadziej przy rozszerzaniu diety ?