rosenberg
Fanka BB :)
PIEKNE!! jeszcze te ciuszkiDziewczyny my po mini sesji na 7 miesięcy. Koleżanka ogarnęła wszystko sama. Lena do zdjęć posadzona. Efekt końcowy mi się bardzo spodobał.Wstawiam Wam dzień wcześniej.
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PIEKNE!! jeszcze te ciuszkiDziewczyny my po mini sesji na 7 miesięcy. Koleżanka ogarnęła wszystko sama. Lena do zdjęć posadzona. Efekt końcowy mi się bardzo spodobał.Wstawiam Wam dzień wcześniej.
![]()
Ach i mój Filip ma ten sam smoczekDziewczyny my po mini sesji na 7 miesięcy. Koleżanka ogarnęła wszystko sama. Lena do zdjęć posadzona. Efekt końcowy mi się bardzo spodobał.Wstawiam Wam dzień wcześniej.
![]()
Odwidzi Ci się. Zawsze przychodzi taki moment ;D też tak na studiach mówiłam. A teraz tęsknięJa zawsze chciałam być starsza. Żałuje tego![]()
BoskieChuba hanie tez posadzę na robota![]()
A śmiga jak szalonaBataty sama kochama jak mala akrobatka?
![]()
Możesz….PIEKNE!! jeszcze te ciuszkipiękne!!!! Będę płakać teraz że nie mogę tak ubrać młodego
![]()
Boże jaka Ona jest słodkaA śmiga jak szalonaostatnio zaczaja sie na miejsce gdzie mamy królila. Strasznie sie smieje jak jej daje go dotknac. Ale raz go tak pociagnela za uch ze az troche podniosla
wiec ja teraz pilnuje
U nas wjechala spacerówka. Ale mloda nadal jest na nie jesli chodzi o wózek - nie wiem co jej w nim nie pasi. Zastanawiam sie czy nie za wczesnie jednak ta spacerówka. W pozycji siedzacej jeszcze mi sie nie podoba jej pozycja, w polezacej wyciaga glowe do przodu i drze ryja
![]()
Boże jaka Ona jest słodkate wloski to ma zajebiste! Ona chce chodzić a nie jeździć w wozku!
![]()
No dlatego piszę, że żałuje, bo chciałbym być młodsza.Odwidzi Ci się. Zawsze przychodzi taki moment ;D też tak na studiach mówiłam. A teraz tęsknię