• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Bataty sama kocham 😍😍a jak mala akrobatka? :)
A śmiga jak szalona 😁 ostatnio zaczaja sie na miejsce gdzie mamy królila. Strasznie sie smieje jak jej daje go dotknac. Ale raz go tak pociagnela za uch ze az troche podniosla 😳 wiec ja teraz pilnuje 🕵️ U nas wjechala spacerówka. Ale mloda nadal jest na nie jesli chodzi o wózek - nie wiem co jej w nim nie pasi. Zastanawiam sie czy nie za wczesnie jednak ta spacerówka. W pozycji siedzacej jeszcze mi sie nie podoba jej pozycja, w polezacej wyciaga glowe do przodu i drze ryja 🤣🤦‍♀️

Załączniki

• C299A1A8-5D81-4C47-8CD1-A6329B839A81.jpeg
    C299A1A8-5D81-4C47-8CD1-A6329B839A81.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 105
A śmiga jak szalona 😁 ostatnio zaczaja sie na miejsce gdzie mamy królila. Strasznie sie smieje jak jej daje go dotknac. Ale raz go tak pociagnela za uch ze az troche podniosla 😳 wiec ja teraz pilnuje 🕵️ U nas wjechala spacerówka. Ale mloda nadal jest na nie jesli chodzi o wózek - nie wiem co jej w nim nie pasi. Zastanawiam sie czy nie za wczesnie jednak ta spacerówka. W pozycji siedzacej jeszcze mi sie nie podoba jej pozycja, w polezacej wyciaga glowe do przodu i drze ryja 🤣🤦‍♀️
Boże jaka Ona jest słodka 😍😍😍 te wloski to ma zajebiste! Ona chce chodzić a nie jeździć w wozku! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry