O matko, nie straszObserwujcie go i nie zapominajcie o tym jak już podrośnie bo ja miałam podobne akcje jak byłam trochę większa i koło 8 r.z. się okazało że epilepsja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko, nie straszObserwujcie go i nie zapominajcie o tym jak już podrośnie bo ja miałam podobne akcje jak byłam trochę większa i koło 8 r.z. się okazało że epilepsja
Ja to wolę jak dziecko jest,, żywe,,My mamy ten sam egzemplarz![]()
Ja to wolę jak dziecko jest,, żywe,,przynajmniej mniej się martwię wtedy
Eee tamTeż sie tym uspokajamchociaż jakby od czasu do czasu zasnęła sama z siebie to by mi nie przeszkadzalo. Do tej pory zdarzylo sie to moze tylko pare razy
![]()
Co prawda to prawda, ja też wolę jak hałasuje, krzyczy, wali w zabawki niż jak czasem na spacerze jest taki nieswój, że nic go nie interesuje i siedzi taki zamyślony, zaraz się wtedy stresuję, że coś nie tak jest.Ja to wolę jak dziecko jest,, żywe,,przynajmniej mniej się martwię wtedy
![]()
Eee tamzaraz urosną kasztany i zapomnimy
zaczna niedługo gadać będą śmieszne
hania lubi się pierścionkami bawic jak zasypia, kreci nimi kreci
az pada
![]()
A to dopiero początek zmartwieńCo prawda to prawda, ja też wolę jak hałasuje, krzyczy, wali w zabawki niż jak czasem na spacerze jest taki nieswój, że nic go nie interesuje i siedzi taki zamyślony, zaraz się wtedy stresuję, że coś nie tak jest.
Mój też pierścionkami ;D jak leżymy już wieczorem. I teraz jak płacze to pomiędzy rykami wola "meme"Eee tamzaraz urosną kasztany i zapomnimy
zaczna niedługo gadać będą śmieszne
hania lubi się pierścionkami bawic jak zasypia, kreci nimi kreci
az pada
![]()
Ja mam to samo. Pierdolca dostanę za niedługo. Jak po pierwszym szczepieniu (bo w szpitalu nie był) język na wierzch wywalił i poszedł spać, to byłam przerażona.A to dopiero początek zmartwieńja autyzmu szukalam starszej przez 3 lata
czy patrzt mi w oczy, czy pokazuje palcem
takze juz wiem, że niedługo zaczne fisiowac
![]()