rosenberg
Fanka BB :)
Nawet nie wiedziałam że to się tak rozróżniaDziewczyny Wasze brzdące raczkują czy czworakuja?![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet nie wiedziałam że to się tak rozróżniaDziewczyny Wasze brzdące raczkują czy czworakuja?![]()
![]()
U mojego młodego hitem jest to że zdjęcia. Pierwotnie z Auchan. Poza tym sztuczny smartfonZamówiłam na olx małej stoliczek edukacyjny, dziś przyszedł. Matka podjarana że mała będzie się bawić nową zabawką, jakie będą śmiechy chichy. Rozpakowuje , piękny kolorowy, myślę będzie spokój na pół godziny, uruchamiam a mała w ryk. Jakby się go wystraszyła haha. Także tego...
Mają wasze dzieciaczki jakieś kupne zabawki którymi się interesują?
Bo mojej Oli nic się już nie podoba, chce tylko żeby ją nosić przodem do świata i pokazywać drzewa, kwiaty. A w domu się nudzi bardzo szybko...
Hania tez goni za piłeczkamiU mojego młodego hitem jest to że zdjęcia. Pierwotnie z Auchan. Poza tym sztuczny smartfonale to jakaś chińszczyzna nie wiadomo skąd (mój tata pracuje dla hurtowni artykułów papierniczych i zabawek, więc przynosil dużo pierdół). I taki interaktywny kolorowy pilot jakby. Oprócz tego jakieś szeleszczące zabaweczki z lusterkami itp.
A najbardziej to polecam pampersa, pilota od tv np starego bez baterii, opakowanie makaronu, ryzujakieś łyżki kuchenne, sitko. Mój młody goni też za piłeczkami takimi do basenu z piłkami. Bo mamy basen ale jeszcze do niego nie dojrzał, więc po prostu lata za piłkami po podłodze ;D
Dzięki za podpowiedzi, coś wybioręU mojego młodego hitem jest to że zdjęcia. Pierwotnie z Auchan. Poza tym sztuczny smartfonale to jakaś chińszczyzna nie wiadomo skąd (mój tata pracuje dla hurtowni artykułów papierniczych i zabawek, więc przynosil dużo pierdół). I taki interaktywny kolorowy pilot jakby. Oprócz tego jakieś szeleszczące zabaweczki z lusterkami itp.
A najbardziej to polecam pampersa, pilota od tv np starego bez baterii, opakowanie makaronu, ryzujakieś łyżki kuchenne, sitko. Mój młody goni też za piłeczkami takimi do basenu z piłkami. Bo mamy basen ale jeszcze do niego nie dojrzał, więc po prostu lata za piłkami po podłodze ;D
To Czarek goni za moim telefonem, zwłaszcza jak grają jego piosenkiHania tez goni za piłeczkamiśmiejemy się, że mamy dobermana
. A jak poloze gdzieś pilot specjalnie na podłodze to jest w sekundę
![]()
Taaa rozumiem Cię.. kupiłam małemu ośmiornicę interaktywną która rzekomo ma pomóc w raczkowaniu. Jak tylko ja włączyłam to był taki ryk że leży głęboko w szafie bo lubi się sama włączyć xd obecnie u nas hitem jest śpiewający i tańczący kaktus który dostał, a ulubiona piosenka to "tylko jedno w głowie mam..."Zamówiłam na olx małej stoliczek edukacyjny, dziś przyszedł. Matka podjarana że mała będzie się bawić nową zabawką, jakie będą śmiechy chichy. Rozpakowuje , piękny kolorowy, myślę będzie spokój na pół godziny, uruchamiam a mała w ryk. Jakby się go wystraszyła haha. Także tego...
Mają wasze dzieciaczki jakieś kupne zabawki którymi się interesują?
Bo mojej Oli nic się już nie podoba, chce tylko żeby ją nosić przodem do świata i pokazywać drzewa, kwiaty. A w domu się nudzi bardzo szybko...
Moja od 3 rano,, raczkowac,, chceSpersonalizowany budzik7:15 zaczyna smyrac po stopach
![]()
To ten kaktus co chińczyki u siebie wypuścily z piosenka o koksieTaaa rozumiem Cię.. kupiłam małemu ośmiornicę interaktywną która rzekomo ma pomóc w raczkowaniu. Jak tylko ja włączyłam to był taki ryk że leży głęboko w szafie bo lubi się sama włączyć xd obecnie u nas hitem jest śpiewający i tańczący kaktus który dostał, a ulubiona piosenka to "tylko jedno w głowie mam..."![]()